Onze nieuwsberichten

Resultaat 1 tot 6 van 6

Bakker Yannick verruilt Nederland voor Noorwegen

Publicatiedatum 20 oktober 2023
‘Mijn kennis delen met Noorse collega’s’ Yannick Polet is een ambachtsman. Vijf jaar lang ontwikkelde hij zich tot zelfstandig bakker en stoomde hij zich met een opleiding klaar voor een leidinggevende functie. Als 24-jarige stond hij voor de keuze: leg ik mijn leven vast in de vorm van een hypotheek, of wil ik nog iets van de wereld zien?
Lees meer

Hassan: blijf altijd proberen en niet bang zijn

Publicatiedatum 5 december 2022
Wij interviewden Hassan over zijn traject bij Uitzendbureau Het Ambacht. Zes jaar geleden is hij vanuit Syrië naar Nederland gekomen. Hij is begonnen met de opleiding en werkt nu in vaste dienst bij een grote industriële bakkerij.
Lees meer

Het verhaal van Rick: werken op Aruba!

Publicatiedatum 26 augustus 2022
Auteur Mark Rabbers
"Ik had plannen om naar mijn opleiding een avontuur in het buitenland aan te gaan. Gert Jan van Het Ambacht heeft mij hierbij geholpen." Lees hier het hele verhaal van Rick. 
Lees meer

Interview Tamara Mink

Publicatiedatum 27 juli 2022
Auteur Mark Rabbers
Wij hebben Tamara geholpen met het vinden van een leuke baan wat goed bij haar past. Wij vroegen haar hoe ze de samenwerking heeft ervaring en komt met goede tips.
Lees meer

Maak kennis met: Evelyn

Publicatiedatum 16 mei 2022
Auteur Tim Wiebing
Maak kennis met Evelyn. Ze werkt al bijna 14 jaar voor ons en we vragen haar hoe het is om bij Het Ambacht te werken.
Lees meer

Interview Ron van Boxtel

Publicatiedatum 22 maart 2022
Ron van Boxtel was op zoek naar een nieuwe baan dichterbij huis. Het Ambacht heeft hem met het hele proces geholpen. Lees hier wat de uitkomst is van deze succesvolle samenwerking.
Lees meer