Certificeringen Het Ambacht

Het is belangrijk voor een uitzendbureau om zich aan de regels en wetten te houden. Dat doen wij uiteraard ook. Er zijn een aantal certificeringen en keurmerken waarmee een uitzendbureau de kwaliteit en betrouwbaarheid kan waarborgen. Hieronder hebben wij ze uitgelegd.

SNA-keurmerk

Uitzendbureau Het Ambacht heeft het SNA-keurmerk. SNA staat voor Stichting Normering Arbeid. Het is een keurmerk voor de uitzendsector en aannemers van werk en in het leven geroepen om de risico’s te beperken omtrent keten- en inlenersaansprakelijkheid. Wij houden ons dus aan de regels én werken mee om de arbeidsmarkt in Nederland eerlijker en gezonder te maken. 

Wij worden periodiek gecontroleerd of wij ons nog aan de regels houden om deze certificering te kunnen behouden. Het is voor ons erg belangrijk om een goede kwaliteit diensten te leveren aan onze werkgevers en werknemers. Dit certificaat is het resultaat. 

SNA-keurmerk downloaden

Hieronder kunt u onze SNA-keurmerk downloaden:
NEN 4400-1

NBBU 

De NBBU is de afkorting van Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen. Deze bond heeft ruim 1300 leden bestaande uit uitzendbureaus, payrollondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs in de flexbranche. Als lid van de NBBU moet een bedrijf voldoen aan de juiste toepassing van de NBBU-cao voor Uitzendkrachten. Hier worden wij ook periodiek op gecontroleerd.

Uitzendbureaus vergelijken

Met ongeveer rond de 10.000 uitzendbureaus telt Nederland een groot aantal uitzendbedrijven. Dit schommelt elk jaar, maar het is in ieder geval duidelijk dat veel van deze uitzendbedrijven niet alle kwaliteitskeurmerken hebben. Het Ambacht wel! Wij vinden het naleven van de cao namelijk erg belangrijk, voor zowel de werknemer als werkgever

Meer weten? Neem dan eens contact op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Voor bakkers, door bakkers.

Het Ambacht

Vaart Zuidzijde 24
7833 AA
Nieuw-Amsterdam

info@uitzendbureauhetambacht.nl
0591 555442

Hulp nodig bij het zoeken naar een baan?

We helpen jou graag verder. Laat je gegevens achter en we nemen direct contact met jou op.