Ik ben werkgever

Als allround bureau voor en door bakkers kan Het Ambacht de beste match tussen werknemer en werkgever vinden. Naast uitzenden kunnen bedrijven in de bakkersbranche ons inschakelen voor werving & selectie. Daarnaast bieden wij via Payroll Het Ambacht de mogelijkheid om medewerkers via ons te payrollen. Verder verzorgen we bedrijfsadvies, outsourcing en inhouse services

U kunt zich eenvoudig inschrijven of contact opnemen.
 

Uitzenden op maat

Heeft u (tijdelijk) personeel nodig voor uw bakkerij of bakkers gerelateerd bedrijf? Zoekt u (met spoed) een of meer medewerkers? Beginnende en/of ervaren vakmensen? Neem dan contact op met Uitzendbureau Het Ambacht. Wij hebben jarenlange ervaring in de bakkersbranche en weten wat er speelt. Dankzij onze ervaring en ons zeer grote netwerk kunnen wij een goede selectie van de beste kandidaten maken die het beste passen bij uw bedrijf. Dat is uitzenden op maat.
 

Het Ambacht zorgt bij uitzenden voor:

 • gezamenlijk opstellen van het juiste functieprofiel
 • werven, selecteren en screenen van geschikte uitzendkrachten
 • vervullen van een aanvraag binnen de hiervoor nog nader te bepalen termijn
 • voorzien in arbeidsovereenkomsten en zorg dragen voor de juiste voortgang hierin
 • zorg dragen voor een goede afhandeling in uren, verloning en facturatie 
 • werving en selectie - direct de juiste kandidaten

Werving & selectie

Nadat wij de juiste kandidaten hebben geselecteerd en geworven, heeft u altijd de mogelijkheid om deze rechtstreeks in dienst te nemen. 

Bedrijfsadvies

Wilt u met (nog) meer succes ondernemen? Met een bedrijfsadvies van Het Ambacht en trainingen op maat optimaliseert u uw onderneming op zakelijk en menselijk niveau.
 
Haal het beste uit uw bedrijf en uw medewerkers. Het Ambacht heeft dankzij jarenlange ervaring mooie successen geboekt bij bakkerijen en bakkersgerelateerde sectoren. Wij weten na een bedrijfsanalyse snel waar uw verbeterpunten liggen en kunnen u ondersteunen met bedrijfsadvies en trainingen op maat.
 

Outsourcing

Wij maken graag een afspraak om u samen met u te kijken wat u nodig heeft en wat wij kunnen bieden.
 

Voordelen outsourcing

 • toegang tot gespecialiseerde kennis en expertise
 • focus op kernactiviteiten
 • toename van operationele en financiële flexibiliteit
 • kostenreductie
 • verbetering van de kwaliteit van dienstverlening 

Inhouse services

Als gespecialiseerde onderneming voor en door bakkers en bakkergerelateerde bedrijven kan Het Ambacht u structureel voorzien van tijdelijk en vast personeel met de juiste kennis en kunde, ook in piekperiodes. Bij Inhouse Services werken we bij u op locatie en creëren de voor u ideale flexpool, afgestemd op uw specifieke behoeften en ondersteund door een HR-consultant. De voordelen voor u: een flexibeler en meer efficiënte inzet van medewerkers, waardoor de productiviteit verbetert.
 

Inschrijven

Geïnteresseerd in (tijdelijke) ondersteuning via Het Ambacht? Neem dan contact op of schrijf u direct in.

Vacature zoeken?

Meer weten?

Telefoon: 0591 555442
E-mail: info@uitzendbureauhetambacht.nl

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur.