Banner

Ik ben werkgever

Als allround bureau voor en door bakkers kan Het Ambacht de beste match tussen werknemer en werkgever vinden. Wij kijken naar wat uw wensen en voorkeuren zijn en welk soort werknemer in uw bakkersbedrijf past. Op basis hiervan maken wij een profiel op en gaan wij op zoek naar de juiste kandidaat. Wij gebruiken hierbij diverse communicatiemiddelen. 

Als er een perfecte match is gevonden, wordt de werknemer aan u beschikbaar gesteld om arbeid te verrichten. U huurt als werkgever dus eigenlijk een werknemer in via ons. U kunt zich als werkgever eenvoudig inschrijven of contact opnemen. 

Personeel bakkerij

Wanneer uw bedrijf groeit en groter wordt, is het een logische stap om personeel aan te nemen. Vaak is dit een grote stap door de risico's en extra administratie die het met zich meebrengt. Dan is uitzenden via Uitzendbureau Het Ambacht voor bakkersondernemers een mooie oplossing. Wij hebben jarenlange ervaring in de bakkersbranche en weten wat er speelt. Dankzij onze ervaring en ons zeer grote netwerk kunnen wij een goede selectie van kandidaten maken. Uiteraard zoeken wij bakkerspersoneel die het beste bij uw bedrijf passen. 

Diensten uitzendbureau

Naast uitzenden kunnen bedrijven in de bakkersbranche ons inschakelen voor:

  • Werving en selectie
  • Bedrijfsadvies
  • Outsourcing
  • Inhouse services
  • Scholing en stageplekken

Bekijk onze dienstverlening voor meer informatie over onze diensten en wat wij voor uw bakkersbedrijf kunnen betekenen. 

Hulp bij werknemer vinden?

Heeft u een vacature openstaan en wilt u hulp bij het zoeken naar de juiste werknemer? Meld dan uw vacature aan bij ons. 

Het Ambacht

Vaart Zuidzijde 24
7833 AA
Nieuw-Amsterdam

info@uitzendbureauhetambacht.nl
0591 555442