Onze nieuwsberichten

Resultaat 1 tot 4 van 4

Waarom Ambachtelijke Bakkers de Industriële Weg Zouden Kunnen Inslaan

Publicatiedatum 20 december 2023
Auteur Roy Holterman
Ambachtelijke bakkers vormen het hart van traditioneel vakmanschap in de broodbereiding. Hun passie voor kwaliteit en authenticiteit heeft eeuwenlang de lekkerste broden en gebakjes voortgebracht.
Lees meer

Nieuw adres Het Ambacht

Publicatiedatum 3 mei 2023
Vanaf 1 mei 2023 heeft Uitzendbureau Het Ambacht een nieuw kantoor. Het is gelukkig maar een paar panden verder dan ons oude kantoor.
Lees meer

Gezond omgaan met nachtwerken

Publicatiedatum 27 maart 2023
Wij vinden het belangrijk dat alle werknemers gezond omgaan met het werken van nachten. Daarbij gaat het niet alleen om slapen, maar ook om de juiste voeding. BakBekwaam geeft bakkers een aantal tips. 
Lees meer

Het Ambacht is weer goedgekeurd!

Publicatiedatum 31 oktober 2022
Vorige maand zijn we gecontroleerd door BureauCicero voor het certificaat van de NEN4400-01. Hier lees je alle resultaten en waar het certificaat voor staat.
Lees meer