Dienstverlening

Het Ambacht heeft voor u als werkgever diverse diensten te bieden. Wij proberen dé perfecte match tussen werknemer en werkgever te vinden. Hieronder vindt u een overzicht van onze dienstverlening

Uitzenden op maat

Heeft u (tijdelijk) beginnende en/of ervaren vakmensen nodig voor uw bakkerij of bakkers gerelateerd bedrijf? Neem dan contact op met Uitzendbureau Het Ambacht. Wij hebben jarenlange ervaring in de bakkersbranche en weten wat er speelt. Dankzij onze ervaring en ons zeer grote netwerk kunnen wij een goede selectie van de beste kandidaten maken die het beste passen bij uw bedrijf. Dat is uitzenden op maat.

Het Ambacht zorgt bij uitzenden voor:

 • Gezamenlijk opstellen van het juiste functieprofiel;
 • Werven, selecteren en screenen van geschikte uitzendkrachten;
 • Vervullen van een aanvraag binnen de hiervoor nog nader te bepalen termijn;
 • Voorzien in arbeidsovereenkomsten en zorg dragen voor de juiste voortgang hierin;
 • Zorg dragen voor een goede afhandeling in uren, verloning en facturatie;
 • Werving en selectie - direct de juiste kandidaten.

Nadat wij de juiste kandidaten hebben geselecteerd en geworven, heeft u altijd de mogelijkheid om deze rechtstreeks in dienst te nemen.

Bedrijfsadvies

Wilt u met (nog) meer succes ondernemen? Met een bedrijfsadvies van Het Ambacht en trainingen op maat optimaliseert u uw onderneming op zakelijk en menselijk niveau. Haal het beste uit uw bedrijf en uw medewerkers. Wij weten na een bedrijfsanalyse snel waar uw verbeterpunten liggen en kunnen u ondersteunen met bedrijfsadvies en trainingen op maat. 

Outsourcing

Bij outsourcing gaat uw personeel naar een ander bedrijf. Het gaat om meer dan financiële winst en de arbeidsrechtelijke positie van de werknemers. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en voor- en nadelen van outsourcing in uw bedrijf.

Voordelen outsourcing

 • Toegang tot gespecialiseerde kennis en expertise;
 • Focus op kernactiviteiten;
 • Toename van operationele en financiële flexibiliteit;
 • Kostenreductie;
 • Verbetering van de kwaliteit van dienstverlening.

Inhouse services

Als gespecialiseerde onderneming voor en door bakkers en bakkergerelateerde bedrijven, kan Het Ambacht u structureel voorzien van tijdelijk en vast personeel met de juiste kennis en kunde, ook in piekperiodes. Bij Inhouse Services werken we bij u op locatie en creëren de voor u ideale flexpool, afgestemd op uw specifieke behoeften en ondersteund door een HR-consultant. De voordelen voor u: een flexibeler en meer efficiënte inzet van medewerkers, waardoor de productiviteit verbetert.

Scholing en stageplekken

Het Ambacht Opleidingen organiseert in samenwerking met bijvoorbeeld leerwerkbedrijven van gemeenten en ROC’s snelle, vakkundige opleidingen. Deelnemers kunnen tijdens de opleiding stage lopen bij een passend bedrijf. De bedoeling is dat ze vervolgens direct aan de slag kunnen bij bakkersbedrijven. Doet u ook mee? Bel dan snel!

Inschrijven

Geïnteresseerd in (tijdelijke) ondersteuning via Het Ambacht? Neem dan contact op of meld direct een vacature aan. 

Hulp bij werknemer vinden?

Heeft u een vacature openstaan en wilt u hulp bij het zoeken naar de juiste werknemer? Meld dan uw vacature aan bij ons. 

Werkgevers hand schudden