Onze nieuwsberichten

Resultaat 1 tot 8 van 17

Het Ambacht breidt dienstverlening uit met overname van Procres

Publicatiedatum 5 juni 2024
Auteur Roy Holterman
Het Ambacht, marktleider in het bemiddelen van vakkrachten in de bakkerij, kondigt met trots de overname aan van Procres. Procres is een ambitieuze bemiddelaar in staffuncties, zoals HR, finance, marketing, administratie en sales.
Lees meer

Waarom Ambachtelijke Bakkers de Industriële Weg Zouden Kunnen Inslaan

Publicatiedatum 20 december 2023
Auteur Roy Holterman
Ambachtelijke bakkers vormen het hart van traditioneel vakmanschap in de broodbereiding. Hun passie voor kwaliteit en authenticiteit heeft eeuwenlang de lekkerste broden en gebakjes voortgebracht.
Lees meer

Bakker Yannick verruilt Nederland voor Noorwegen

Publicatiedatum 20 oktober 2023
‘Mijn kennis delen met Noorse collega’s’ Yannick Polet is een ambachtsman. Vijf jaar lang ontwikkelde hij zich tot zelfstandig bakker en stoomde hij zich met een opleiding klaar voor een leidinggevende functie. Als 24-jarige stond hij voor de keuze: leg ik mijn leven vast in de vorm van een hypotheek, of wil ik nog iets van de wereld zien?
Lees meer

Nieuw adres Het Ambacht

Publicatiedatum 3 mei 2023
Vanaf 1 mei 2023 heeft Uitzendbureau Het Ambacht een nieuw kantoor. Het is gelukkig maar een paar panden verder dan ons oude kantoor.
Lees meer

Voornemens nieuwe opleiding mei 2023

Publicatiedatum 27 maart 2023
Het Ambacht is van plan om in mei 2023 weer van start te gaan met een nieuwe opleiding! Deze nieuwe bakkersopleiding is met name geschikt voor werknemers die al werkzaam zijn in de bakkerij, maar nog geen bakkersdiploma hebben.
Lees meer

Gezond omgaan met nachtwerken

Publicatiedatum 27 maart 2023
Wij vinden het belangrijk dat alle werknemers gezond omgaan met het werken van nachten. Daarbij gaat het niet alleen om slapen, maar ook om de juiste voeding. BakBekwaam geeft bakkers een aantal tips. 
Lees meer

Hassan: blijf altijd proberen en niet bang zijn

Publicatiedatum 5 december 2022
Wij interviewden Hassan over zijn traject bij Uitzendbureau Het Ambacht. Zes jaar geleden is hij vanuit Syrië naar Nederland gekomen. Hij is begonnen met de opleiding en werkt nu in vaste dienst bij een grote industriële bakkerij.
Lees meer

Heb je tips bij solliciteren?

Publicatiedatum 28 november 2022
Auteur Roy Holterman
Een sollicitatiebrief schrijven of een sollicitatiegesprek aangaan is soms best lastig. Daarom geven wij je een aantal tips die je hiervoor kunt gebruiken.
Lees meer
Vorige
1 2 3