Onze nieuwsberichten

Resultaat 1 tot 8 van 14

Nieuw adres Het Ambacht

Publicatiedatum 3 mei 2023
Vanaf 1 mei 2023 heeft Uitzendbureau Het Ambacht een nieuw kantoor. Het is gelukkig maar een paar panden verder dan ons oude kantoor.
Lees meer

Voornemens nieuwe opleiding mei 2023

Publicatiedatum 27 maart 2023
Het Ambacht is van plan om in mei 2023 weer van start te gaan met een nieuwe opleiding! Deze nieuwe bakkersopleiding is met name geschikt voor werknemers die al werkzaam zijn in de bakkerij, maar nog geen bakkersdiploma hebben.
Lees meer

Gezond omgaan met nachtwerken

Publicatiedatum 27 maart 2023
Wij vinden het belangrijk dat alle werknemers gezond omgaan met het werken van nachten. Daarbij gaat het niet alleen om slapen, maar ook om de juiste voeding. BakBekwaam geeft bakkers een aantal tips. 
Lees meer

Hassan: blijf altijd proberen en niet bang zijn

Publicatiedatum 5 december 2022
Wij interviewden Hassan over zijn traject bij Uitzendbureau Het Ambacht. Zes jaar geleden is hij vanuit Syrië naar Nederland gekomen. Hij is begonnen met de opleiding en werkt nu in vaste dienst bij een grote industriële bakkerij.
Lees meer

Heb je tips bij solliciteren?

Publicatiedatum 28 november 2022
Auteur Roy Holterman
Een sollicitatiebrief schrijven of een sollicitatiegesprek aangaan is soms best lastig. Daarom geven wij je een aantal tips die je hiervoor kunt gebruiken.
Lees meer

Het Ambacht is weer goedgekeurd!

Publicatiedatum 31 oktober 2022
Vorige maand zijn we gecontroleerd door BureauCicero voor het certificaat van de NEN4400-01. Hier lees je alle resultaten en waar het certificaat voor staat.
Lees meer

Hoe maak je een CV voor werk?

Publicatiedatum 1 september 2022
Als je op zoek bent naar werk, vragen wij vaak om een CV. Maar wat als je nog geen CV hebt, hoe maak je dit dan? Wij helpen je met tips en trucs.
Lees meer

Het verhaal van Rick: werken op Aruba!

Publicatiedatum 26 augustus 2022
Auteur Mark Rabbers
"Ik had plannen om naar mijn opleiding een avontuur in het buitenland aan te gaan. Gert Jan van Het Ambacht heeft mij hierbij geholpen." Lees hier het hele verhaal van Rick. 
Lees meer
Vorige
1 2