Werkwijze Het Ambacht

Het Ambacht heeft niet een specifiek plan dat we bij elk vraagstuk toepassen. Want elke vraag, elk bedrijf en elke werknemer is anders. Wel werken wij met bepaalde afspraken die wij bij elke opdracht toepassen.

Hoe wij te werk gaan: werknemer

Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bakkersbranche maar kunt u niet de ideale baan vinden? Of misschien bent u eigenlijk helemaal niet op zoek naar een nieuwe baan. Of bent u bang om die sprong te wagen? Kijk dan toch eens bij ons, want:

  • Wij werken discreet, dus sturen niet zomaar iets rond.
  • Wij werken vrijblijvend, dus u heeft geen kosten of verplichtingen.
  • We bemiddelen altijd voor de lange termijn, het gaat dus niet om tijdelijke baantjes.
  • We kijken altijd goed naar welke wensen u heeft, maar komen zelf ook met verrassende ideeën.

Het maakt niet uit waar u in uw carrière zich bevindt. Want wij zijn er voor bakkers die net van school zijn én bakkers met al 20 jaar ervaring. Neem bijvoorbeeld het verhaal van Ron. Hij ging verhuizen en wilde graag dichter bij zijn woonplaats gaan werken. Wij hebben een mooi traject voor hem gedaan waar hij heel tevreden mee is.

Hoe wij te werk gaan: werkgever

Elk bakkersbedrijf is anders en elke opdracht is anders. Daarom kijkt Het Ambacht naar uw specifieke wensen. Wij luisteren naar wat u wilt en waar u naar op zoek bent, op basis hiervan maken wij een plan dat bij u past. Wij hebben diverse diensten die wij voor uw bedrijf kunnen invullen. Daarbij vinden wij persoonlijk contact erg belangrijk. Ook benieuwd wat wij voor u als werkgever kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Nieuwsgierig? Geen kosten en verplichtingen

Bent u als werknemer of werkgever nieuwsgierig geworden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 0591 - 555 442 of info@uitzendbureauhetambacht.nl om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Geen kosten, geen verplichtingen, alleen een gesprek. Hopelijk spreken we elkaar snel.

Hulp nodig bij het zoeken naar een baan?

We helpen jou graag verder. Laat je gegevens achter en we nemen direct contact met jou op.

Hulp bij werknemer vinden?

Heeft u een vacature openstaan en wilt u hulp bij het zoeken naar de juiste werknemer? Meld dan uw vacature aan bij ons.