Werken bij bakkerij

Wij als uitzendbureau voor bakkers zijn altijd dringend op zoek naar mensen die willen werken bij de bakkerij. Werken bij een bakkerij betekent afwisseling, heerlijke geuren én creativiteit. Onze vacatures lopen dan ook erg uiteen: van inpakoperator tot banketbakkers en van deegmakers tot ambachtelijke broodbakkers. 

Bakkerij specialist

Uitzendbureau Het Ambacht is ruim 15 jaar geleden opgericht door bakkerij specialisten. Daarom zien wij als geen ander wat werkgevers én werknemers nodig hebben: voor bakkers, door bakkers. Daarnaast weten we wat er speelt in de bakkerswereld en hebben korte lijnen. No-nonsense en duidelijke afspraken is waar wij voor staan. Meer weten over waarom je voor Het Ambacht moet kiezen, wij leggen het je graag uit. 

> Waarom Het Ambacht?

Beste match werkgever en werknemer

Voor u als werkgever betekent dat een prettige samenwerking en hoeft u zelf niet op zoek naar geschikt personeel. Ook hebben wij andere diensten voor u als werkgever waar u gebruik van kunt maken, zoals bakkerijopleidingen. U kunt eenvoudig een vacature aanmelden. Bij werknemers kijken wij naar meer dan alleen diploma’s en ervaring. Persoonlijke voorkeuren, enthousiasme en flexibiliteit wegen eveneens mee. Zo vinden wij de beste match tussen werkgever en werknemer.

Werken bij de bakker

Er zijn altijd verschillende banen beschikbaar bij een bakkerij. Zo hebben sommige bedrijven bijvoorbeeld verkoopmedewerkers nodig, maar ook inpakoperators. Het ligt er maar net aan wat voor soort bakkerij het is. Daarnaast zijn er binnen het vak werken als bakker ook weer diverse vakgebieden, zoals: 

  • Ambachtelijke bakker
  • Banketbakker
  • Broodbakker
  • Patissier
  • Boulanger
  • Industriële bakker 

Zo kunt u als bakker dus eenvoudig aan de slag in een ander vakgebied. Wilt u ook werken als bakker of banketbakker? Onze medewerkers helpen graag om een passende stage of passend werk te vinden. Bekijk ons actuele vacatureaanbod of schrijf u in als werknemer. Wie zich inschrijft, krijgt direct ondersteuning. 

Hulp nodig bij het zoeken naar een baan?

We helpen jou graag verder. Laat je gegevens achter en we nemen direct contact met jou op.

Het Ambacht

Vaart Zuidzijde 24
7833 AA
Nieuw-Amsterdam

info@uitzendbureauhetambacht.nl
0591 555442