Banketbakker vacature

Als banketbakker ben je verantwoordelijk voor het banket wat in de bakkerij en/of supermarkt ligt. Door onze uitgebreide vacaturebank hebben wij diverse banketbakker vacatures. Het vak banketbakker is namelijk zo veelzijdig dat jijzelf in onze vacatures kunt kiezen uit de ideale baan. Ga je voor het productiewerk met bijvoorbeeld alleen taarten maken, of ga je voor het ambachtelijke werk met diverse producten als gebak, chocola en cakes? Wacht niet langer en solliciteer op één of meerdere van onze banketbakker vacatures.

> Vacatures banketbakker 

Banketbakker gevraagd

Ben je een oude rot in het vak, heb je al een aantal jaren ervaring of ben je net afgestudeerd? Het Ambacht is constant op zoek naar banketbakkers. Het maakt dus niet uit waar je in jouw carrière staat, wij vragen altijd om banketbakkers. Wij kijken niet alleen naar opleiding en ervaring, maar ook naar persoonlijke voorkeuren, enthousiasme en flexibiliteit. Als jij je zich inschrijft als banketbakker, krijg je direct ondersteuning van onze medewerkers. Wij gaan voor jou op zoek, zodat jij met plezier aan de slag kunt gaan!

Salaris banketbakker

Wat verdient een banketbakker? Daar is geen eenduidig antwoord op. De salarissen van een banketbakker zijn namelijk heel verschillend. Er zijn natuurlijk een aantal factoren die invloed hebben op het loon:

  • Opleiding en ervaring. 
  • Soort functie banketbakker. 
  • Aantal uren.
  • Soort bedrijf. 

In de cao Bakkersbedrijf vind je in ieder geval de huidige cao met de loontabellen. Wij en de werkgevers waarmee wij werken, houden ons ook altijd aan de cao. Dus ook als het bijvoorbeeld gaat om speciale dagen, vakantiedagen en verlof kunt u op onze expertise rekenen. Op deze pagina kan je hier meer informatie over vinden. 

Banket bakker

Hieronder vind je alle vacatures die wij op dit moment open hebben staan. Hier staan ook de banket bakker functies tussen. Zoek op gebied of opleiding en solliciteer vandaag nog! 

Zelf CV maken

Heb je nog geen CV? Geen probleem! Maak eenvoudig je eigen CV en solliciteer op een van onze vacatures

Hulp nodig bij het zoeken naar een baan?

We helpen jou graag verder. Laat je gegevens achter en we nemen direct contact met jou op.