Waarom Het Ambacht?

Voor bakkers, door bakkers. Dat is waar het Ambacht voor staat. Opgericht door bakkers en daarom spreken we ook de taal van de bakker. Door ons grote netwerk in de bakkersbranche matchen zo al 14 jaar alleen bakkerijpersoneel. Iedere bakker heeft bij ons een vast aanspreekpunt, met uiteraard persoonlijk contact. Dat vinden we ook belangrijk, want u bent geen nummertje bij ons. Het contact voeren wij wanneer de bakker dat het beste uitkomt, dus geen 9 tot 5 mentaliteit. Met het bakkersvak is dat ook zeker noodzakelijk met de onregelmatige werktijden.

Niet op zoek naar een nieuwe baan

Maar misschien bent u eigenlijk helemaal niet op zoek naar een nieuwe baan, of bent u bang om die sprong te wagen? Kijk dan toch eens bij ons, want:

  • Wij werken discreet, dus sturen niet zomaar iets rond.
  • Wij werken vrijblijvend, dus u heeft geen kosten of verplichtingen.
  • We bemiddelen altijd voor de lange termijn, het gaat dus niet om tijdelijke baantjes.
  • We kijken altijd goed naar welke wensen u heeft, maar komen zelf ook met verrassende ideeën.

Het maakt niet uit waar u in uw carrière zich bevindt. Want wij zijn er voor bakkers die net van school zijn én bakkers met al 20 jaar ervaring. Lees ook eens het verhaal van Ron. Hij ging verhuizen en wilde graag dichter bij zijn woonplaats gaan werken. Wij hebben een mooi traject voor hem gedaan waar hij heel tevreden mee is.

Nieuwsgierig? Geen kosten en verplichtingen

Bent u toch nieuwsgierig geworden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 0591 - 555 442 of info@uitzendbureauhetambacht.nl om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Geen kosten, geen verplichtingen, alleen een gesprek. Hopelijk spreken we elkaar snel.

Hulp nodig bij het zoeken naar een baan?

We helpen jou graag verder. Laat je gegevens achter en we nemen direct contact met jou op.

Voor bakkers, door bakkers

Dat is waar Uitzendbureau Het Ambacht voor staat. Opgericht door bakkers en daarom spreken we ook de taal van de bakker.

Groot netwerk

Door ons grote netwerk en vakkennis in de bakkersbranche matchen wij zo al ruim 15 jaar alleen bakkerijpersoneel.

Vast aanspreekpunt

Iedere bakker heeft bij ons een vast aanspreekpunt, met uiteraard persoonlijk contact. Dat vinden we ook belangrijk, want u bent geen nummertje bij ons.

Altijd bereikbaar

Het contact voeren wij wanneer de bakker dat het beste uitkomt, dus geen 9 tot 5 mentaliteit. Met het bakkersvak is dat ook noodzakelijk met de onregelmatige werktijden.