Vacature bakkerij

Bij het Ambacht zijn wij actief op zoek naar nieuw bakkerspersoneel. Vanwege ons groot en groeiend netwerk worden er altijd bakkers gevraagd door heel Nederland. Daarom willen wij je graag helpen met het vinden van een passende baan. Van broodbakker tot banketbakker, wij zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die ons bakkersteam kunnen versterken. Zie je er brood in om aan de slag te gaan in de wereld van brood en banket? Solliciteer dan direct!

> Bakker vacatures

Bakkers gezocht 

Er staan altijd bakker vacatures open voor invulling door nieuw bakkerspersoneel. De vraag naar brood en banket blijft constant en dus blijft er vraag naar personeel in deze bakkerij branche. Daarom staan er altijd een groot aantal bakkersvacatures open om ingevuld te worden.

Werken bij Uitzendbureau Het Ambacht

In het bakkers vak zijn creativiteit en vakkennis essentieel. Het is daarnaast van groot belang dat je niet bang bent om de handen uit de mouwen te steken. Wij zijn dus op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste werknemers. Het Ambacht hecht waarde aan een prettige werksfeer en goede werkomstandigheden. Daarnaast bemiddelen wij voor lange termijn en gaan discreet om met gegevens. Lees hier waarom je voor Het Ambacht moet kiezen. 

Het Ambacht vacatures

Bent u op zoek naar een bakkerij functie binnen deze levendige branche? Dan kan jij je inschrijven bij Het Ambacht of bekijk dan eens onze vacatures. Het Ambacht heeft altijd diverse uitdagende bakkerij vacatures door heel Nederland:

  • Broodbakker
  • Banketbakker
  • Industrieel bakker
  • Operator bakkerij
  • Ovenist

Voor een volledig overzicht van al onze vacatures, kijk op onze vacaturepagina of neem contact op.

Zelf CV maken

Heb je nog geen CV? Geen probleem! Maak eenvoudig je eigen CV en solliciteer op een van onze vacatures

Hulp nodig bij het zoeken naar een baan?

We helpen jou graag verder. Laat je gegevens achter en we nemen direct contact met jou op.

De nieuwste vacatures ontvangen?

Wil je de nieuwste vacatures in je mail ontvangen? Schrijf je in voor onze vacature alert!