Nieuwe en ervaren werkzoekende bakkers

Bakkerijen hebben behoefte aan meer dan ‘mankracht’ alleen. Een afgeronde opleiding is belangrijk, maar ook ervaring is dikwijls zeer welkom. Bij het nieuwe werken hoort het delen van kennis en kunde. Het Ambacht nodigt daarom zowel nieuwe als ervaren werkzoekende bakkers uit om zich in te schrijven als werknemer. Dankzij ons grote netwerk kunnen wij een passende baan vinden.

Vacature brood- en banketbakker

Wij zijn altijd op zoek naar diverse werknemers, zoals broodbakkers én banketbakkers. En dat door het hele land, van Friesland tot Noord-Brabant. Dus komt u net van school of heeft u juist al jarenlange ervaring? Schroom niet om contact met ons op te nemen of op één van onze vacatures te solliciteren. 

Uitzendbureau bakkers

Uitzendbureau Het Ambacht is hét uitzendbureau voor bakkers en bakkerijen. Wij richten ons dan ook specifiek op de bakkersbranche, waar wij zelf ook in hebben gewerkt. Daarom is onze slogan ook: Voor bakkers, door bakkers. We weten precies wat er in de bakkerswereld speelt en kunnen ons eenvoudig aanpassen. Kijk daarom eens bij onze diensten wat wij allemaal voor u als bakkersbedrijf.

Bent u op zoek naar werk als bakker en wilt u wekelijks de nieuwste bakker vacatures in uw mailbox? Zet dan de vacature alert als werkzoekende aan. Waarom u nu voor Het Ambacht moet kiezen, leggen wij graag aan u uit. 

Voor bakkers, door bakkers

Dat is waar Uitzendbureau Het Ambacht voor staat. Opgericht door bakkers en daarom spreken we ook de taal van de bakker.

Groot netwerk

Door ons grote netwerk en vakkennis in de bakkersbranche matchen wij zo al 14 jaar alleen bakkerijpersoneel.

Vast aanspreekpunt

Iedere bakker heeft bij ons een vast aanspreekpunt, met uiteraard persoonlijk contact. Dat vinden we ook belangrijk, want u bent geen nummertje bij ons.

Altijd bereikbaar

Het contact voeren wij wanneer de bakker dat het beste uitkomt, dus geen 9 tot 5 mentaliteit. Met het bakkersvak is dat ook noodzakelijk met de onregelmatige werktijden.

Hulp nodig bij het zoeken naar een baan?

We helpen jou graag verder. Laat je gegevens achter en we nemen direct contact met jou op.

Zelf CV maken

Heb je nog geen CV? Geen probleem! Maak eenvoudig je eigen CV en solliciteer op een van onze vacatures