Hulp bij solliciteren

Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om zomaar te solliciteren op een baan. De functie is helemaal op uw lijf geschreven, maar u weet niet hoe u de sollicitatie op moet zetten. Het Ambacht biedt hulp bij het solliciteren naar een nieuwe bakkerij baan. Wij snappen namelijk dat u als broodbakker, banketbakker, productiemedewerker, operator, deegmaker of patissier niet altijd even handig bent met het maken van een sollicitatiebrief. Neem daarom contact met ons op voor hulp bij solliciteren. 

Bakker zoekt werk

Veel bakkers werken lang voor de dezelfde werkgever. Het is vertrouwd en u weet waar u aan toe bent. Toch kriebelt het wellicht om eens een nieuwe uitdaging in de bakkersbranche aan te gaan. Maar hoe? U wilt bijvoorbeeld niet dat uw huidige werkgever erachter komt of denkt dat uw ervaring en/of vaardigheden niet passen bij de baan die u graag wilt.

Over deze twee punten hoeft u bij Het Ambacht geen zorgen te maken. Wij werken zeer discreet en luisteren naar uw wensen. Uiteraard zijn er nog veel meer redenen om ons in te schakelen in uw zoektocht naar een nieuwe baan. Dus zoekt u als bakker werk? Wees dan niet bang en vraag hulp bij uw zoektocht. 

Wanneer solliciteren

Wanneer weet u dat u moet gaan solliciteren? Er zijn heel wat statistieken over welke maand, dag en tijdstip het beste is om te solliciteren. Bij Het Ambacht maakt dat niks uit. De bakkersbranche is namelijk constant op zoek naar bakkers die toe zijn aan een nieuwe uitdaging of net van school komen. In onze vacaturebank vindt u ook een groot aanbod aan vacatures. Komt u er niet uit of heeft u hulp nodig? Neem contact op via 0591 - 555 442 of info@uitzendbureauhetambacht.nl

Hulp nodig bij het zoeken naar een baan?

We helpen jou graag verder. Laat je gegevens achter en we nemen direct contact met jou op.

Zelf CV maken

Heb je nog geen CV? Geen probleem! Maak eenvoudig je eigen CV en solliciteer op een van onze vacatures

Voor bakkers, door bakkers

Dat is waar Uitzendbureau Het Ambacht voor staat. Opgericht door bakkers en daarom spreken we ook de taal van de bakker.

Groot netwerk

Door ons grote netwerk en vakkennis in de bakkersbranche matchen wij zo al ruim 15 jaar alleen bakkerijpersoneel.

Vast aanspreekpunt

Iedere bakker heeft bij ons een vast aanspreekpunt, met uiteraard persoonlijk contact. Dat vinden we ook belangrijk, want u bent geen nummertje bij ons.

Altijd bereikbaar

Het contact voeren wij wanneer de bakker dat het beste uitkomt, dus geen 9 tot 5 mentaliteit. Met het bakkersvak is dat ook noodzakelijk met de onregelmatige werktijden.