Werving & selectie

Werving en selectie sollicitanten

Een vacaturetekst schrijven, sollicitaties uitspitten en gesprekken voeren kan veel werk zijn. Daar helpt Uitzendbureau Het Ambacht u als werkgever graag bij. Samen wordt met u bepaald aan welke eisen een werknemer moet voldoen. De complete werving en selectie van alle sollicitanten nemen wij (bijna) helemaal uit handen: het zoeken naar de perfecte kandidaat. Door onze jarenlange ervaring in de bakkersbranche weten we waar we naar moeten kijken en hebben een groot netwerk door heel het land. Én heel belangrijk: no cure, no pay!

U kunt bij ons ook kiezen uit een uitgebreid diensten aanbod voor zowel werknemers als werkgevers. 

Wat is werving en selectie?

In het kort gezegd gaan wij op zoek naar vast personeel voor uw bedrijf, de perfecte kandidaat.
 
Met alle informatie selecteert Uitzendbureau Het Ambacht voor u een nieuwe werknemer. Het hele werving & selectie proces wordt allemaal voor u geregeld, op basis van de wensen. De arbeidsovereenkomst loopt via uw eigen bedrijf, en er wordt een afkoopsom/fee in rekening gebracht voor de geleverde diensten. Alle voordelen van werving & selectie voor uw bakkerij via Uitzendbureau Het Ambacht:
  • We helpen met het opstellen van een reëel functieprofiel;
  • Groot netwerk in de bakkerijsector;
  • Werving via ons uitgebreide netwerk en diverse andere kanalen;
  • Met werving & selectie nemen we u (bijna) het gehele sollicitatietraject uit handen;
  • No cure no pay;
  • Door iemand direct in dienst te nemen is er meer binding met een werknemer. Ook is het mogelijk om een concurrentie en/of relatiebeding af te spreken.
 

Beste werknemer

Of het nu gaat om een broodbakker of een inpakker, u wilt de beste werknemer. 
 
Dat begrijpen wij en daarom doen wij altijd ons uiterste best om aan uw wensen te voldoen. Wij hebben altijd een divers aanbod vacatures in onze vacaturebank zodat er voor iedere werknemer een passende baan te vinden is.

Ook voor de functies waar moeilijk mensen voor te vinden zijn, heeft Uitzendbureau Het Ambacht een oplossing in de werving & selectie. Denk hierbij aan functies als productieleiders, kwaliteitsmedewerkers, productontwikkelaars, filiaalleiders en accountmanagers.
 

Werknemer zelf in dienst nemen

Nadat de juiste kandidaten geselecteerd en geworven zijn, heeft u altijd de mogelijkheid om deze rechtstreeks in dienst te nemen. Dit kan uiteraard worden besproken. Want heeft u de juiste collega gevonden? Dan hebben wij ons werk gedaan!

Schrijf u daarom vandaag nog in als werkgever. Uitzendbureau Het Ambacht vindt dé geschikte kandidaat voor uw bedrijf met onze uitstekende werving en selectie. 

Inschrijven werkgever

Vacature zoeken?

Meer weten?

Telefoon: 0591 555442
E-mail: info@uitzendbureauhetambacht.nl

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur.