Ik ben werkgever - Uitzenden

Uitzendbureau Het Ambacht

Wanneer uw bedrijf groeit en groter wordt, is het een logische stap om personeel aan te nemen. Vaak is dit een grote stap door de risico's en extra administratie die het met zich meebrengt. Dan is uitzenden via Uitzendbureau Het Ambacht voor bakkersondernemers een mooie oplossing. Wij hebben jarenlange ervaring in de bakkersbranche en weten wat er speelt. Dankzij onze ervaring en ons zeer grote netwerk kunnen wij een goede selectie van kandidaten maken die het beste passen bij uw bedrijf.

Wat is uitzenden?

Bij uitzenden zoekt Uitzendbureau Het Ambacht een geschikte kandidaat voor uw vacature. Dat is het werk van een uitzendbureau: werven en selecteren van personeel met een uitzendcontract.  
 
Als u een bakkerij gerelateerde opdracht bij ons neerlegt, gaan wij op zoek naar de geschikte kandidaat. Als er een perfecte match is gevonden, wordt de werknemer aan u beschikbaar gesteld om arbeid te verrichten. U huurt als werkgever dus eigenlijk een werknemer in via ons.
 

Uitzenden tijdens piekwerkzaamheden

Uitzenden is een mooie oplossing wanneer u als werkgever piekwerkzaamheden heeft, maar zelf geen tijd of ruimte hebt om zelf op zoek te gaan om nieuwe medewerkers te werven. U bent met uitzenden niet gebonden aan deze werknemers en kunt dus afbouwen wanneer het piekseizoen over is. Voor een tijdelijke of onverwachtse piek is uitzenden dus een goede keuze.

Voordelen uitzenden

Uitzenden via Uitzendbureau Het Ambacht brengt vele voordelen met zich mee:
  • Tijdwinst, u hoeft zelf niet op zoek naar een geschikte kandidaat.
 
  • Flexibiliteit, u kunt werknemers inzetten als u dat uitkomt.
  • Bij ziekte geen loondoorbetaling, daar zijn wij verantwoordelijk voor.
  • Langere proefperiode, want je zit niet aan de werknemer vast. Je hebt dus langer de tijd om te kijken of de werknemer wel in jouw organisatie past. 
  • Minder administratie, want u betaalt een vast tarief waarbij wij de officiële werkgever van de werknemer zijn. 

Uitzenden op maat

Dus heeft u (tijdelijk) personeel nodig voor uw bakkerij of bakkers gerelateerd bedrijf? Zoekt u (met spoed) een of meer medewerkers? Beginnende en/of ervaren vakmensen? Neem dan contact op met Uitzendbureau Het Ambacht. Wij zorgen voor uitzenden op maat.

Inschrijven
 

Vacature zoeken?

Meer weten?

Telefoon: 0591 555442
E-mail: info@uitzendbureauhetambacht.nl

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur.