Teamleider omgeving Tiel

#

Wat ga je doen?

In de functie van teamleider ben je eindverantwoordelijk voor een goed verloop van het proces van de bakkerij en de daarvoor benodigde mensen en middelen. Je geeft operationeel leiding en rapporteert aan de manager productie. Je hebt kennis van de producten, van grondstoffen en van efficiënt werken. Ook ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de bakkerij, inpak, verdeelvloer en het realiseren van de opgestelde doelstellingen. Hierbij zie je er op toe dat de voortgang en uitvoeringkwaliteit behouden wordt en stuur je waar nodig bij. Door het personeel en de middelen zo effectief mogelijk in te zetten, worden de werkzaamheden efficiënt, veilig en behalen we een maximaal rendement. Je bent in staat deze kennis optimaal over te dragen op en te delen met je collega’s. In deze fulltime functie werk je in ploegendienst (ook de weekenden).

Waar ga je werken?

Deze grote industriële bakkerij produceert verschillende soorten groot- en kleinbrood voor een grote supermarktketen. De bakkerij is onderdeel van een groter familieconcern waarin diverse soorten brood- en banketspecialiteiten worden gemaakt. Kwaliteit en innovatie staan hierbij voorop, maar ook oog voor de medewerkers en ontwikkeling van medewerkers.

Wat mag jij verwachten?

De bakkerij wordt gekenmerkt als een echt familiebedrijf. Een belangrijke wens is flexibel blijven in een branche waar dagverse producten centraal staan. Binnen de bakkerij is er op termijn altijd de mogelijkheid om verder door te groeien. Naast een uitdagende baan binnen een stabiel familiebedrijf ontvang je een salaris conform bakkers cao met bijbehorende toeslagen.

Wat verwachten wij?

• Je beschikt over MBO niveau 4 werk- en denkniveau
• Leidinggevende ervaring in een food gerelateerde productieomgeving is vereist
• Je hebt een sterke persoonlijkheid, bent communicatief vaardig en resultaatgericht
• Je bent fulltime beschikbaar
• Je bent flexibel inzetbaar en je hebt geen bezwaar tegen ploegendiensten, werk in het weekend en op feestdagen
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Spreekt deze functie jou aan of wil je meer informatie over deze vacature of de verder mogelijkheden bij het Ambacht, gebruik dan de solliciteer direct knop en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Details

  • Regio: Gelderland
  • Startdatum: 16-02-2021
  • Vacaturenummer: 1768
  • Uren per week: 38

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature!

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl