Broodbakkers omgeving Doetinchem

#

Wat ga je doen?

Voor een industriële bakkerij in de omgeving van Doetinchem zijn we op zoek naar (ervaren) broodbakkers. Het betreft een functie voor langere tijd waarbij gewerkt wordt aan een van de 6 productielijnen in de bakkerij. Je komt te werken in een ploegendienst waarbij er 7 dagen per week gewerkt wordt op wisselende tijden.

Waar ga je werken?

De bakkerij is in 1950 opgestart als familiebedrijf en is dit nog steeds. Op dit moment staat de derde generatie aan het roer en wordt er hard gewerkt om de bakkerij te laten groeien en verder te ontwikkelen. Dagelijks wordt er op grote schaal ambachtelijk brood voor bakkerijen, supermarkten en groothandels geproduceerd. In 2014 is er een start gemaakt met de glutenvrije bakkerij. Naast glutenvrij brood wordt er een breed assortiment aan heerlijke glutenvrije verwenproducten als cake, muffins, koek, speculaas en gebak in deze bakkerij gemaakt.

Wat mag jij verwachten?

De bakkerij richt zich op 3 kernwaarden, ondernemend, recht door zee en eigenwijs. Ze zijn nieuwsgierig, positief en richten zich op de toekomst. Zo wordt er altijd geïnnoveerd, ontwikkeld en wordt er gekeken hoe het beter kan om de kwaliteit van de producten te kunnen waarborgen. Uit deze ontwikkelingen zijn een aantal specialiteiten gekomen, bijvoorbeeld: koffiebroodjes, scones, de traditionele stol, de stollenblokjes, het vruchtenbrood, mueslibonk enz.

Wat verwachten wij?

Voor deze bakkerij zijn we op zoek naar broodbakkers die:
- een afgeronde MBO diploma hebben;
- ervaring hebben met het draaien van degen;
- ervaring hebben als operator aan een lijn;
- kan werken volgens recepturen, maar rekening houdt met afwijkende grondstoffen en producten;
- elke dag de beste producten willen produceren voor bakkerijen, supermarkten en groothandels;
- geen problemen hebben met wisselende tijden;
- flexibel zijn, hard willen werken, collegiaal zijn en onderdeel willen zijn van dit geweldige team.

Ben jij de broodbakker die zich kan meten met bovenstaande vacature. Woon je in de omgeving van Doetinchem en wil je in aanmerking komen voor deze functie? Neem dan z.s.m. contact met ons op.

Details

  • Regio: Gelderland
  • Startdatum: 09-04-2021
  • Vacaturenummer: 1800
  • Uren per week: 38

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature!

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl