Broodbakker omgeving Enschede

#

Wat ga je doen?

Voor deze fulltime functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste, flexibele en hardwerkende broodbakker. Je werkt 4 dagen in de week, dagen zijn in overleg, start tussen 20.00 uur en 24.00 uur en draait diensten van plm. 10 uur per dag.
Na een inwerkperiode wordt je geacht zelfstandig te kunnen werken.

Waar ga je werken?

Deze moderne ambachtelijk brood- en banketbakkerij is een sterk groeiend familiebedrijf met maar liefst 16 vestigingen in Twente, de Achterhoek en Salland. De broden en het banket worden in de centrale bakkerij gebakken, waarna het in de ochtend naar de diverse winkels en afzetlocaties wordt verzonden.

Wat mag jij verwachten?

Elke dag wordt er hard gewerkt met pure ambachtelijke producten, heerst er een gezonde en informele sfeer op de werkvloer en is er ook tijd voor een lolletje. Wanneer het weer mogelijk is, wordt er met regelmaat evenementen georganiseerd voor het personeel.

Wat verwachten wij?

• Je weet van aanpakken, doorzetten en bent gedreven;
• Je bent nieuwsgierig en leergierig;
• Je zorgt voor een schone en hygiënische werkomgeving;
• Je volgt de richtlijnen m.b.t. hygiëne, veiligheid en het naleven van kwaliteit.

We bieden jou een uitdagende baan binnen een hecht en gezellig team. Je ontvangt een marktconform salaris op basis van je opleiding en werkervaring. Er is ruimte voor ontwikkeling en eigen initiatief.
Ben je na het lezen enthousiast geworden over de functie en denk je geschikt te zijn voor deze leuke functie? Laat deze kans dan niet liggen en solliciteer direct!

Details

  • Regio: Overijssel
  • Startdatum: 12-03-2021
  • Vacaturenummer: 1787

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature!

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl