Broodbakker omgeving Amsterdam

#

Wat ga je doen?

We zoeken een zelfstandig werkend broodbakker of leerling, die met veel passie voor het bakkersvak en voor de producten werkt. Je hebt bij voorkeur ervaring met desem. Ook ben je bereid om als het nodig is eens bij te springen in één van de andere vestigingen in Amsterdam. De werkdagen en werktijden zijn in overleg met het bestaande team van bakkers.

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever in Amsterdam maakt al haar desembrood handmatig in een open bakkerij met authentieke sfeer en het wordt gebakken op een stenenvloer. Er is met dit concept veel liefde, tijd en passie voor het bakkersvak. Het meel komt alleen uit de waterwingebieden van Frankrijk en wordt gemalen in de Commandeursmolen in Mechelen (NL). Deze molen draait op waterkracht en deze molenaar heeft al net zo veel passie voor zijn vak!

Wat mag jij verwachten?

Onze opdrachtgever heeft meerdere vestigingen in het westen van Nederland, voor de vestiging Amsterdam zoeken we een broodbakker die deel willen uitmaken van het lokale team. Er wordt veel aandacht geschonken aan de ontwikkeling van de bakkers, dit wordt gedaan door regelmatig een teamdag te organiseren. Het idee hierachter is inspireren, motiveren en teambuilding, de klant wil de bakkers meegeven dat het gaat om de kwaliteit van echt lekker brood.

Wat verwachten wij?

* ervaring als broodbakker;
* bij voorkeur ervaring met Desem;
* woonachtig in Amsterdam of directe omgeving;
* bereidheid om af en toe bij te springenin vestigingen in Amsterdam of Voldendam.

Ben jij een zelfstandig werkend broodbakker, heb je ervaring met het werken met desem, wil je deel uit maken van het eerder genoemde concept en woon je in de omgeving van Amsterdam? Neem dan z.s.m. contact met ons op en reageer op deze vacature.

Details

  • Regio: Noord Holland
  • Startdatum: 02-10-2020
  • Vacaturenummer: 1728

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature!

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl