Banketbakker omgeving Oosterhout

#

Wat ga je doen?

Voor een ambachtelijke bakkerij in de omgeving van Oosterhout zijn we per direct op zoek naar een banketbakker. Het betreft een fulltime functie met de intentie een langdurige samenwerking met elkaar aan te gaan. De werkzaamheden worden uitgevoerd van maandag tot en met vrijdag tussen 06:00 uur en 18:00 uur, eens in de 5 weken werk je op zondag.

Waar ga je werken?

De bakkerij is opgericht omstreeks 1950 en is tot op de dag van vandaag een echt familiebedrijf. Eind jaren 70 is een geleidelijke overstap gemaakt naar een volledige biologische productie, wat in 1988 gerealiseerd is. Sindsdien is deze familiebakkerij een van de grootste biologische bakkerijen van de Benelux. De bakkers van deze ambachtelijke bakkerij bereiden de producten met eerlijke biologische ingrediënten. Met een stevig marktaandeel in binnen- en buitenland wil deze bakkerij het hoge kwaliteitsniveau elke dag waarmaken en met nieuwe productinnovaties inspelen op de consument van vandaag.

Wat mag jij verwachten?

Het uitgebreide assortiment -zowel hartig en zoet- biedt de klant altijd de grootste keuze uit veel smaken en varianten. Ook veganistische- en vegetarische hartige taarten. Taart en banket in zoete variant wordt gezoet met stroop of rietsuiker. Nagenoeg alle taarten worden met de hand vervaardigd en met de grootste precisie door de ambachtelijke bakkers afgewerkt tot in de kleinste details.

Wat verwachten wij?

We zijn op zoek naar een banketbakker die:
- ervaring heeft in een soortgelijke functie;
- in het bezit is van een vakdiploma;
- de Nederlandse taal beheerst;
- op interessante werktijden wil werken;
- enthousiast, flexibel en een teamspeler is;
- woont in de omgeving van Oosterhout.

Ben jij de banketbakker uit de omgeving van Oosterhout die wij zoeken? Reageer dan op deze functie en stuur je cv mee.

Details

  • Regio: Noord Brabant
  • Startdatum: 01-04-2021
  • Vacaturenummer: 1795
  • Uren per week: 38

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature!

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl