Solliciteren zonder diploma

Wauw, je hebt jouw droomfunctie gevonden! De baan lijkt je zo leuk dat je graag wilt solliciteren. Maar, je hebt (voor deze baan) geen diploma. Moet je dan wel solliciteren? JA! Want solliciteren zonder diploma hoeft voor Het Ambacht niet altijd een probleem te zijn. Wij geven je een aantal tips en uitleg over hoe je zoiets moet aanpakken. 

Vacatures zonder diploma

Het Ambacht heeft veel vacatures zonder diploma door heel het land. Een diploma is namelijk lang niet altijd nodig. Werkervaring, levenservaring en persoonlijke eigenschappen vinden wij vaak net zo belangrijk. Dus met een goede motivatie of een enorme drive kan ook jij zonder diploma solliciteren. Ben je niet goed met woorden? Bel ons dan en vertel ons waarom jij wilt solliciteren op een baan. Tip: wees creatief en neem een filmpje van jezelf op als motivatiebrief. 

Zonder diploma werken

Bij diverse bakkersbanen kan je zonder diploma werken. We hebben namelijk ook veel banen beschikbaar waar je het werk leert door het te doen. Wij begeleiden je daarnaast in het hele traject. Want een persoonlijke benadering en een vast aanspreekpunt vinden wij belangrijk. Ook bieden wij regelmatig opleidingen aan waardoor jij alsnog een diploma kan halen als bakker. Neem voor meer informatie over de opleiding contact met ons op. 

Waar kan je werken zonder diploma?

Het Ambacht heeft zowel banen in Nederland als in het buitenland. Ook zonder diploma kan je werken in de bakkersbranche. Een klein beeld van functies waar je kunt werken zonder diploma:

  • Operator snij/inpak industriële bakkerij
  • Operator productie
  • Productiemedewerker
  • Cake bakker

Dus lijkt het jou leuk om aan het werk te gaan in één van deze functies? Bekijk dan onze vacatures waar je geen diploma voor nodig hebt. Zit er op dit moment geen passende vacature voor jou bij? Neem contact met ons op en wellicht dat wij jou toch kunnen helpen aan een leuke baan. 

Hulp nodig bij het zoeken naar een baan?

We helpen jou graag verder. Laat je gegevens achter en we nemen direct contact met jou op.

Het Ambacht

Vaart Zuidzijde 24
7833 AA
Nieuw-Amsterdam

info@uitzendbureauhetambacht.nl
0591 555442