Het Ambacht breidt dienstverlening uit met overname van Procres

Publicatiedatum 5 juni 2024
Wijzigingsdatum 5 juni 2024
Auteur Roy Holterman

Het Ambacht, marktleider in het bemiddelen van vakkrachten in de bakkerij, kondigt met trots de overname aan van Procres. Procres is een ambitieuze bemiddelaar in staffuncties, zoals HR, finance, marketing, administratie en sales.

Deze overname markeert een belangrijke stap in de groei en diversificatie van de dienstverlening van Het Ambacht en haar zusterorganisatie DirectChauffeurs.

Gert Jan en Henk (Het Ambacht) zijn verheugd over de uitbreiding van hun dienstverlening en kijken uit naar de samenwerking. "De synergie die ontstaat door deze samenwerking is ongekend," aldus de gebroeders ten Napel. "Het stelt ons in staat om onze opdrachtgevers nog beter van dienst te zijn en onze positie in de markt verder te versterken."


Ook Richard (Procres) is enthousiast over de overname en het vertrouwen. "Deze samenwerking biedt een unieke kans om onze krachten te bundelen en gezamenlijk te groeien," zegt Philips. "Ik ben ervan overtuigd dat de gecombineerde expertise, kennis en ervaring van Het Ambacht, DirectChauffeurs en Procres ons in staat zal stellen om nog meer toegevoegde waarde te bieden aan onze opdrachtgevers en kandidaten."


De overname van Procres door Het Ambacht is een strategische zet, die de positie van beide partijen in de uitzendbranche versterkt. Het Ambacht blijft zich inzetten voor het leveren van hoogwaardige en op maat gemaakte oplossingen voor bakkerijen, terwijl Procres haar focus zal behouden op het bemiddelen van gekwalificeerde professionals voor hogere kaderfuncties.


Voor meer informatie over Procres, zie:www.Procres.nl