Banner

Over Het Ambacht

Voor bakkers, door bakkers. Dat is waar het Ambacht voor staat. Opgericht door bakkers en daarom spreken we ook de taal van de bakker. Door ons grote netwerk in de bakkersbranche matchen we zo al ruim 15 jaar alleen bakkerijpersoneel. Tijdens de bemiddeling maar ook daarna zorgen we voor persoonlijke ondersteuning voor zowel werkgevers als werknemers. Helder en overzichtelijk! 

Onze medewerkers staan voor al uw vragen klaar, ook buiten kantoortijden. Meer weten over ons, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Voor bakkers, door bakkers

Dat is waar Uitzendbureau Het Ambacht voor staat. Opgericht door bakkers en daarom spreken we ook de taal van de bakker.

Groot netwerk

Door ons grote netwerk en vakkennis in de bakkersbranche matchen wij zo al 14 jaar alleen bakkerijpersoneel.

Vast aanspreekpunt

Iedere bakker heeft bij ons een vast aanspreekpunt, met uiteraard persoonlijk contact. Dat vinden we ook belangrijk, want u bent geen nummertje bij ons.

Altijd bereikbaar

Het contact voeren wij wanneer de bakker dat het beste uitkomt, dus geen 9 tot 5 mentaliteit. Met het bakkersvak is dat ook noodzakelijk met de onregelmatige werktijden.

Hulp nodig bij het zoeken naar een baan?

We helpen jou graag verder. Laat je gegevens achter en we nemen direct contact met jou op.

Hulp bij werknemer vinden?

Heeft u een vacature openstaan en wilt u hulp bij het zoeken naar de juiste werknemer? Meld dan uw vacature aan bij ons.