Inschrijven bij uitzendbureau

Bent u op zoek naar een baan in de bakkersbranche? Schrijf u dan in als werknemer bij Uitzendbureau Het Ambacht. Wij hebben namelijk diverse banen door heel Nederland. Denk hierbij aan een baan in de bakkerij, de winkel, de groothandel, in het ambacht zelf of in de toeleverende bedrijven. U kunt zich eenvoudig inschrijven als werknemer als u op zoek bent naar een baan in de bakkerij. 

> Inschrijven als werknemer

Uitzendbureau Emmen

Uitzendbureau Het Ambacht is opgericht door voormalig bakkers en is gevestigd in Nieuw-Amsterdam, Emmen. Wij opereren wel door heel Nederland omdat wij een groot netwerk hebben opgebouwd tijdens onze jaren als bakker. Wij kennen bijna alle bakkerijen in Nederland en zelfs in het buitenland. Zo kunnen we enthousiaste mensen aan een passende baan helpen. 

Werken via uitzendbureau

Soms zetten mensen wel eens vraagtekens bij het werken via een uitzendbureau. Maar wij zien alleen maar voordelen. Waarom?

  • Wij kennen uw opdrachtgever goed door vaak al een jarenlange samenwerking. Wij werken ook alleen met werkgevers die de cao volgen.
  • 12% van alle uitzendkrachten vindt een vaste baan.
  • Het salaris wordt elke 4 weken op de donderdag uitbetaald. In onze salariskalender weet u precies wanneer er wat wordt uitbetaald. 
  • U kunt makkelijk opzeggen wanneer het toch niet bevalt. Of u nu gaat flexen of vast aan het werk gaat, het is en blijft flexibele arbeid. 
  • Het kost u geen geld om te werken via een uitzendbureau. Vaak is hier een misvatting over, maar u hoeft dus geen percentage aan ons te betalen. 

Bakker uitzendbureau

Uitzendbureau Het Ambacht is een uitzendbureau speciaal voor bakkers, opgericht door bakkers. Daarom weten wij wat er in de bakkersbranche speelt en wat werknemers nodig hebben. Wij kijken niet alleen naar opleiding en ervaring, maar ook naar enthousiasme, flexibiliteit en persoonlijke voorkeuren. Schrijf u daarom in als werknemer en krijg direct ondersteuning. Ook kunt u zich aanmelden voor ons vacature alert of contact opnemen via info@uitzendbureauhetambacht.nl of 0591 - 555 442.

Hulp nodig bij het zoeken naar een baan?

We helpen jou graag verder. Laat je gegevens achter en we nemen direct contact met jou op.

De nieuwste vacatures ontvangen?

Wil je de nieuwste vacatures in je mail ontvangen? Schrijf je in voor onze vacature alert!

Voor bakkers, door bakkers

Dat is waar Uitzendbureau Het Ambacht voor staat. Opgericht door bakkers en daarom spreken we ook de taal van de bakker.

Groot netwerk

Door ons grote netwerk en vakkennis in de bakkersbranche matchen wij zo al ruim 15 jaar alleen bakkerijpersoneel.

Vast aanspreekpunt

Iedere bakker heeft bij ons een vast aanspreekpunt, met uiteraard persoonlijk contact. Dat vinden we ook belangrijk, want u bent geen nummertje bij ons.

Altijd bereikbaar

Het contact voeren wij wanneer de bakker dat het beste uitkomt, dus geen 9 tot 5 mentaliteit. Met het bakkersvak is dat ook noodzakelijk met de onregelmatige werktijden.