Diensten

Het Ambacht - Uw zakelijke dienstverlener

Als uw zakelijke dienstverlener kan Het Ambacht de beste match tussen werknemer en werkgever vinden. Naast uitzenden kunnen bedrijven in de bakkersbranche ons inschakelen voor werving & selectie. Daarnaast bieden wij via Payroll Het Ambacht de mogelijkheid om medewerkers via ons te payrollen. Verder verzorgen we bedrijfsadvies, outsourcing en inhouse services. Tenslotte organiseren we in samenwerkingsverband opleidingen: laagdrempelige scholing met hoge vakkundigheid.

Doorkneed in het vak

Wij komen oorspronkelijk uit het bakkersvak en hebben jarenlange ervaring in de bakkersbranche. We weten wat er speelt. Dankzij onze kennis, gespecialiseerde vakmensen en ons zeer grote netwerk kunnen wij een breed spectrum aan diensten leveren om uw bedrijf de gewenste ondersteuning te bieden.
 

Uitzenden op maat

Heeft u (tijdelijk) personeel nodig voor uw bakkerij of bakkers gerelateerd bedrijf? Zoekt u (met spoed) een of meer medewerkers? Beginnende en/of ervaren vakmensen? Neem dan contact op met Uitzendbureau Het Ambacht of schrijf u direct in.
 

Het Ambacht zorgt bij uitzenden voor

 • gezamenlijk opstellen van het juiste functieprofiel
 • werven, selecteren en screenen van geschikte uitzendkrachten
 • vervullen van een aanvraag binnen de hiervoor nog nader te bepalen termijn
 • voorzien in arbeidsovereenkomsten en zorg dragen voor de juiste voortgang hierin
 • zorg dragen voor een goede afhandeling in uren, verloning en facturatie 
 • Werving en selectie - direct de juiste kandidaten
U kunt altijd de geselecteerde kandidaten rechtstreeks in dienst nemen.
 

Bedrijfsadvies

Wilt u met (nog) meer succes ondernemen? Met een bedrijfsadvies van Het Ambacht en trainingen op maat optimaliseert u uw onderneming op zakelijk en menselijk niveau.

 

Analyse, advies en training

Haal het beste uit uw bedrijf en uw medewerkers. Het Ambacht heeft dankzij jarenlange ervaring mooie successen geboekt bij bakkerijen en bakkersgerelateerde sectoren. Wij weten na een bedrijfsanalyse snel waar uw verbeterpunten liggen en kunnen u ondersteunen met bedrijfsadvies en trainingen op maat.
 

Outsourcing

Wilt u met ons sparren over welke effecten Outsourcing hebben op uw bedrijf, en wat Outsourcing voor u kan opleveren? Neem dan contact op voor een afspraak.
 

Voordelen outsourcing

 • toegang tot gespecialiseerde kennis en expertise
 • focus op kernactiviteiten
 • toename van operationele en financiële flexibiliteit
 • kostenreductie
 • verbetering van de kwaliteit van dienstverlening  
 

Inhouse services

Als gespecialiseerde onderneming voor en door bakkers en bakkergerelateerde bedrijven kan Het Ambacht u structureel voorzien van tijdelijk en vast personeel met de juiste kennis en kunde, ook in piekperiodes. Bij Inhouse Services werken we bij u op locatie en creëren de voor u ideale flexpool, afgestemd op uw specifieke behoeften en ondersteund door een HR-consultant. De voordelen voor u: een flexibeler en meer efficiënte inzet van medewerkers, waardoor de productiviteit verbetert.
 

Vacature zoeken?

Meer weten?

Telefoon: 0591 555442
E-mail: info@uitzendbureauhetambacht.nl

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur.