Broodbakker gezocht

Het Ambacht is altijd op zoek naar broodbakkers door heel Nederland. In onze vacaturebank hebben wij altijd brood bakker vacatures. Veel of weinig ervaring, in Limburg of Groningen, zelfstandig of in een team, wij hebben allerlei soorten vacatures voor broodbakkers.

Bekijk alle vacatures >

Vacatures broodbakker

Vacatures voor broodbakkers heeft Het Ambacht in overvloed, voor zowel industriële als ambachtelijke broodbakkers. En dat door heel Nederland en zelfs in het buitenland. Staat er geen passende vacature voor u tussen? Neem dan eens contact met ons op of schrijf u in als werknemer en dan gaan wij op zoek naar een baan die geschikt is voor u. Wij werken vrijblijvend waardoor u niet vastzit aan kosten of verplichtingen. 

Broodbakker gevraagd

In deze krappe markt is het als werkgever lastig om goed personeel te vinden. Daarom biedt Het Ambacht voor werkgevers diverse diensten aan om goede broodbakkers te vinden dat bij uw bakkerij past. Dat noemen wij uitzenden op maat. Broodbakker gevraagd? Neem als werkgever dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Ook kunt u uw vacature aanmelden zodat wij direct voor u op zoek kunnen gaan. 

Broodbakker zoekt werk

Bent u broodbakker en op zoek naar werk? Schrijf u dan gratis in als werknemer en krijg direct ondersteuning. Wij gaan op zoek naar werk wat bij u past. Dit is natuurlijk niet alleen gebaseerd op ervaring en diploma’s, maar ook op:

  • Persoonlijke voorkeuren
  • Enthousiasme
  • Flexibiliteit
  • Ambities

Zo kunt u straks met plezier aan de slag als broodbakker!

Hulp nodig bij het zoeken naar een baan?

We helpen jou graag verder. Laat je gegevens achter en we nemen direct contact met jou op.

De nieuwste vacatures ontvangen?

Wil je de nieuwste vacatures in je mail ontvangen? Schrijf je in voor onze vacature alert!

Voor bakkers, door bakkers

Dat is waar Uitzendbureau Het Ambacht voor staat. Opgericht door bakkers en daarom spreken we ook de taal van de bakker.

Groot netwerk

Door ons grote netwerk en vakkennis in de bakkersbranche matchen wij zo al ruim 15 jaar alleen bakkerijpersoneel.

Vast aanspreekpunt

Iedere bakker heeft bij ons een vast aanspreekpunt, met uiteraard persoonlijk contact. Dat vinden we ook belangrijk, want u bent geen nummertje bij ons.

Altijd bereikbaar

Het contact voeren wij wanneer de bakker dat het beste uitkomt, dus geen 9 tot 5 mentaliteit. Met het bakkersvak is dat ook noodzakelijk met de onregelmatige werktijden.