Bang om te solliciteren

Wij horen regelmatig van bakkers dat ze eigenlijk bang zijn om te solliciteren. U wilt misschien wel wat anders, maar waarom zou ik gaan solliciteren met een vaste baan? En ik wil uiteraard niet dat mijn werkgever erachter komt dat ik aan het solliciteren ben. Wij geven u 3 redenen waarom u juist wel moet solliciteren.

Solliciteren en huidige werkgever niet op de hoogte

Het Ambacht werkt zeer discreet. Wij sturen daarom niet zomaar iets rond en zullen zeker niet uw huidige werkgever op de hoogte stellen. Hier zijn namelijk veel bakkers bang voor. Uiteindelijk is het natuurlijk ook uw keuze om te solliciteren en daar heeft u recht op. Ga daarom voor die nieuwe uitdaging als u een leuke bakker vacature ziet. 

Bemiddeling lange termijn

U heeft nu een vaste baan en wilt dit niet zomaar opgeven. Dat begrijpen wij, daarom bemiddelen wij altijd voor de lange termijn en niet voor tijdelijke baantjes. Wij luisteren goed naar uw wensen en wat u wilt. Uiteraard komen wij zelf ook met verrassende ideeën. U bent geen nummertje bij ons en u heeft altijd persoonlijk contact met 1 vast aanspreekpunt. 

Kosten uitzendbureau

Als werknemer heeft u GEEN kosten aan een uitzendbureau. Ook heeft u geen verplichtingen bij ons. Wanneer u contact met ons opneemt of u zich inschrijft als werknemer, zit u nergens aan vast. Wees daarom niet meer bang om te solliciteren. Schrijf u zich vandaag nog in als werknemer of solliciteer op één van onze openstaande vacatures. 

Zelf CV maken

Heb je nog geen CV? Geen probleem! Maak eenvoudig je eigen CV en solliciteer op een van onze vacatures

Hulp nodig bij het zoeken naar een baan?

We helpen jou graag verder. Laat je gegevens achter en we nemen direct contact met jou op.