Bakker vacatures Amsterdam

Onze prachtige hoofdstad Amsterdam kent natuurlijk veel bakkerszaken. Daarom zijn er in deze regio constant (opgeleide) bakkers nodig, zowel broodbakkers als banketbakkers. Het Ambacht biedt daarom het hele jaar door bakker vacatures aan in de regio van Amsterdam. Woont u in deze regio en bent u op zoek naar een baan in de bakkersbranche? Of wilt u graag richting de hoofdstad aan het werk? Schrijf u dan in als werknemer of solliciteer op één van onze openstaande vacatures in Amsterdam.

> Openstaande vacatures

Vacature bakkerij Amsterdam

In de bakkerij zijn er altijd verschillende banen. Daarom hebben wij niet alleen bij broodbakker vacatures, maar zijn wij ook altijd op zoek naar onder andere verkoopmedewerkers, inpakkers en deegmakers. Zo zijn er altijd junior en senior functies beschikbaar en zowel bij ambachtelijke als productie bakkerijen. Het maakt dus niet uit wat voor soort baan u zoekt in de bakkersbranche, bij Het Ambacht bent u van harte welkom! Schrijf u in en krijg direct ondersteuning. 

Netwerk bakkersbranche 

De oprichters van Uitzendbureau Het Ambacht zijn zelf bakker geweest. Daarom hebben wij een uitgebreid netwerk in de bakkersbranche opgebouwd, ook in de regio van Amsterdam. Ziet u geen passende vacature? Schroom dan niet om contact via mail of telefoon met ons op te nemen om te kijken wat wij voor u als werknemer kunnen betekenen. In Amsterdam en omstreken hebben wij namelijk altijd bakkers nodig.

Perfecte match werknemer en werkgever

Wij zorgen voor de perfecte match voor zowel werknemer en werkgever. Is de perfecte match gevonden? Dan begeleiden wij u als werknemer in de bemiddeling en daarna met persoonlijke ondersteuning. Wij willen namelijk dat iedereen met plezier aan de slag gaat. Waarom u voor Het Ambacht moet kiezen? Wij vertellen u het hieronder! 

Hulp nodig bij het zoeken naar een baan?

We helpen jou graag verder. Laat je gegevens achter en we nemen direct contact met jou op.

De nieuwste vacatures ontvangen?

Wil je de nieuwste vacatures in je mail ontvangen? Schrijf je in voor onze vacature alert!