Ik ben werknemer

Brood op de plank!

Werken in de bakkerijbranche is een boeiend bestaan in een unieke en belangrijke sector. In de bakkerij, de winkel, de groothandel, in het ambacht zelf of in de toeleverende bedrijven. Iedereen wil brood op de plank. Het is hard werken voor levensgenieters en het geeft veel voldoening. Creativiteit en vakkennis zijn hard nodig!

Uitzendbureau Het Ambacht is opgericht door bakkers. Wij kennen bijna alle bakkerijen in Nederland en zelfs in het buitenland, en we kunnen enthousiaste mensen aan een passende baan helpen.
 

Vind passend werk

Op zoek naar een functie in de productie of juist liever in de winkel? Werken bij een ambachtelijke bakkerij of is een grote bakkerij juist interessant? Klaar met een opleiding? Of juist een stageplek of een (andere) baan als banket- of broodbakker nodig? De mensen van Het Ambacht helpen graag om een passende stage of passend werk te vinden. Wie zich inschrijft bij Het Ambacht, krijgt direct ondersteuning. Want we willen graag dat iedereen met plezier aan de slag kan.
 

Nieuwe en ervaren werkzoekenden

Bakkerijen hebben behoefte aan meer dan mankracht of vrouwkracht alleen. Een afgeronde opleiding is belangrijk, maar ook ervaring is dikwijls zeer welkom. Bij het nieuwe werken hoort het delen van kennis en kunde. Het Ambacht nodigt daarom zowel nieuwe als ervaren werkzoekenden uit om zich in te schrijven. Dankzij ons grote netwerk kunnen wij een passende baan vinden.
 

(Hoe) Het Ambacht werkt

Als uitzendbureau voor en door bakkers kan Het Ambacht de beste match tussen werknemer en werkgever vinden. Tijdens de bemiddeling maar ook daarna zorgen we voor persoonlijke ondersteuning. Helder en overzichtelijk!
Wij kijken naar meer dan diploma’s en ervaring. Persoonlijke voorkeuren, enthousiasme en flexibiliteit wegen eveneens mee. Het Ambacht bemiddelt in tijdelijk en vast werk. Op ons kun je rekenen!
 

Van inschrijven tot werk

Solliciteren kost vaak veel tijd en moeite, vooral om de passende vacatures te vinden. Dat wordt een stuk minder met bemiddeling via Het Ambacht. Dat werkt als volgt:
 

* schrijf u in als bakker bij Het Ambacht (via de website);
* werkgevers geven ons hun wensen door;
* andersom creëren wij ook mogelijkheden;
* wij geven doorlopend updates van vacatures via de website, twitter en facebook;
* wij informeren u over geschikte functies;
* wij stellen de meest geschikte kandidaten voor aan een werkgever;
* de werkgever maakt een selectie en gaat een gesprek aan;
* de werkgever informeert ons welke kandidaat de baan krijgt;
* wij regelen snel en accuraat de rest!
 
 

Scholing en stageplekken

Het Ambacht Opleidingen organiseert in samenwerking met bijvoorbeeld leerwerkbedrijven van gemeenten en ROC’s snelle, vakkundige opleidingen. Deelnemers kunnen tijdens de opleiding stage lopen bij een passend bedrijf. De bedoeling is dat ze vervolgens direct aan de slag kunnen bij bakkersbedrijven. Doet u ook mee? Bel dan snel!
 

Vacatures

Direct inschrijven kan hier. Heeft u vragen over een vacature of wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op. We geven graag uitleg!

Vacature zoeken?

Meer weten?

Telefoon: 0591 555442
E-mail: info@uitzendbureauhetambacht.nl

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur.