Wij zijn uitzendbureau het Ambacht, hét uitzendbureau voor en door bakkers

Werken in de bakkerij

Wilt u werken in de bakkerij? Heeft u een opleiding gevolgd tot bakker en wilt u graag een baan in de bakkerij? Bent u op zoek naar vacatures bij de bakkerij in uw regio? Maak dan kennis met Uitzendbureau Het Ambacht. Ons uitzendbureau gaat graag voor u aan het werk en zoekt vacatures in de bakkerij die bij u passen. 

Hoe werkt Uitzendbureau Het Ambacht

Voordat wij voor u op zoek gaan naar werk in de bakkerij, is het handig dat u bij ons ingeschreven staat. Het inschrijven kan makkelijk en snel via onze website. Is er een vacature die perfect bij u past? Dan nemen wij contact met u op. Of u nu op zoek bent naar een parttime of fulltime functie in de bakkerij, er is bijna altijd wel vraag naar personeel in de bakkerij. 

Wat kunt u verwachten van werken in een bakkerij

Werken in de bakkerij is vooral erg leuk. Het is belangrijk dat u flexibel bent ingesteld. Het is namelijk zo dat werken in de bakkerij niet van 9.00 uur tot 17.00 uur gebeurt. Belangrijk bij het werken in de bakkerij is dat u hygiënisch kan werken. Zoals u weet wordt er in een bakkerij gewerkt met verse producten. 

Heeft u werk in de bakkerij en bent u op zoek naar personeel?

Of u nu op zoek bent naar tijdelijk personeel of naar werknemers die langer bij u in de bakkerij kunnen werken: u kunt het beste contact opnemen met Uitzendbureau Het Ambacht. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk én vrijblijvend gesprek. 

Contact werken in de bakkerij

Wilt u werken in de bakkerij? Schrijf u dan vandaag nog in bij Uitzendbureau Het Ambacht. Dit kan heel makkelijk via onze website. Als wij een vacature hebben die bij u past, dan nemen wij contact op. U wordt vervolgens voorgesteld aan de bakkerij die op zoek is naar personeel. De opdrachtgever besluit of u op gesprek mag komen. Na het gesprek geeft de opdrachtgever aan ons door of u kunt komen werken in de bakkerij. Natuurlijk houden wij u weer op de hoogte. Voor vragen of meer informatie over werken in de bakkerij kunt u contact met ons opnemen.
 

Vacature zoeken?

Kunnen wij u helpen?

Telefoon: 0591 555442
e-mail: info@uitzendbureauhetambacht.nl