Wij zijn uitzendbureau het Ambacht, hét uitzendbureau voor en door bakkers

Werken bij de bakker

Werken bij de bakker

Heeft u een opleiding gevolgd tot bakker? Bent u op zoek naar een vacature die bij u past? Wilt u werken bij de bakker? Uitzendbureau Het Ambacht helpt u met het vinden van werk bij de bakker. Wij zijn hét uitzendbureau voor en door bakkers. Doordat wij jarenlang gewerkt hebben bij de bakker weten wij wat er in de bakkerswereld speelt. Wij zoeken niet alleen geschikt personeel voor bakkers, maar wij helpen bakkers zelf ook aan het werk. Als u ons laat weten waarom u zo graag wilt werken bij de bakker, dan gaan wij voor u aan de slag.

Werken bij de bakker? Schrijf u in bij Uitzendbureau Het Ambacht

Als u op zoek bent naar werk bij de bakker, dan kunt u zich het beste inschrijven bij Het Ambacht. Wij zijn een uitzendbureau speciaal voor bakkers. Inschrijven is heel makkelijk en kan via onze website. Wij krijgen regelmatig vacatures voor werken bij de bakker. Zien wij een functie die geschikt is voor u? Dan nemen wij contact met u op. Wij maken een selectie en stellen u voor aan onze opdrachtgever. De opdrachtgever geeft aan met welke kandidaat hij een gesprek wil aangaan. Natuurlijk doet u uw uiterste best, want u wilt werken bij de bakker. Na het gesprek neemt de opdrachtgever contact met ons op om te laten weten welke kandidaat aan het werk kan bij de bakker. Zodra wij meer weten, brengen wij u vanzelfsprekend op de hoogte. Wie weet gaat u dan wel werken bij de bakker.

Werken bij de bakker? Wij hebben diverse functies

Of u nu aan het werk wilt als bakker of als verkoopmedewerker: ons uitzendbureau heeft verschillende vacatures in bakkerijen. De bakkerijen waar wij mee samenwerken zijn in heel Nederland te vinden. Ons uitzendbureau heeft zelfs opdrachtgevers in het Caribische gebied.

Wat maakt werken bij de bakker bijzonder?

De meeste mensen vinden het werken bij de bakker leuk. Niet alleen omdat het een ambachtelijk beroep is en er met verse producten wordt gewerkt, maar ook om het samenwerken en het contact met klanten. Bent u flexibel? Dat komt goed uit, want als u wilt werken als bakker moet u geen negen-tot-vijf-mentaliteit hebben. Bakkers werken op de meest uiteenlopende tijden, zodat het brood op tijd in de bakkerij ligt.

Werken bij de bakker? Neem contact op met Het Ambacht

Voor meer informatie over werken bij de bakker kunt u contact opnemen met Uitzendbureau Het Ambacht. 

Vacature zoeken?

Kunnen wij u helpen?

Telefoon: 0591 555442
e-mail: info@uitzendbureauhetambacht.nl