Wij zijn uitzendbureau het Ambacht, hét uitzendbureau voor en door bakkers

Werk in bakkerij

Bent u broodbakker of banketbakker? Wilt u aan het werk in een bakkerij? Zoekt u een geschikte baan bij u in de regio als bakker? Uitzendbureau Het Ambacht helpt u graag bij uw zoektocht naar werk in de bakkerij.
 

Is iedereen geschikt voor werk in bakkerij?

Niet iedereen is geschikt voor werk in een bakkerij. Allereerst is het belangrijk dat er een juiste opleiding is afgerond voordat u aan het werk kan in een bakkerij. In Nederland zijn er diverse opleidingen die u kunt volgen als u wilt werken in een bakkerij. Heeft u de opleiding succesvol afgerond en bent u op zoek naar een baan in een bakkerij? Schrijf u dan in bij ons uitzendbureau. Het inschrijven bij Uitzendbureau Het Ambacht gaat gemakkelijk en snel via onze website. Regelmatig plaatsen wij vacatures op onze website voor werk in een bakkerij. Of u nu op zoek bent naar parttime werk in een bakkerij of juist op zoek bent naar een fulltime baan. Af en toe plaatsen wij ook vacatures voor leerlingen die nog in opleiding zijn. Zo kunnen zij de fijne kneepjes van het vak leren in een bakkerij, voordat zij ‘echt’ aan het werk gaan.
 

Waar wordt op geselecteerd voor werk in een bakkerij?

De opdrachtgever die op zoek is naar personeel in een bakkerij geeft zijn wensen aan ons door. Wij hebben een uitgebreid bestand met bakkers die graag aan het werk willen in een bakkerij. Er wordt een selectie gemaakt van de kandidaten en deze worden voorgesteld aan de opdrachtgever. Deze bepaalt wie er op gesprek mogen komen. Na de kennismaking met de opdrachtgever zal er contact opgenomen worden met ons. Wij stellen u zo snel mogelijk op de hoogte of u snel aan het werk kan in de bakkerij.
 

Te veel werk in bakkerij

Kunt u wel wat extra hulp gebruiken bij u in de bakkerij? Is er te veel werk in uw bakkerij en te weinig personeel? Schakel dan Uitzendbureau Het Ambacht in. Wij gaan direct op zoek naar geschikte medewerkers voor u.  Dankzij ons uitgebreide uitzendkrachtenbestand kunnen wij snel schakelen. Benieuwd hoe wij u als werkgever kunnen helpen? Wij maken graag een persoonlijke afspraak met u om onze diensten uit te leggen.
 

Contact werk in bakkerij

Heeft u vragen over de geplaatste vacature voor werk in een bakkerij?  Neem dan contact op met Uitzendbureau Het Ambacht.

Vacature zoeken?

Kunnen wij u helpen?

Telefoon: 0591 555442
e-mail: info@uitzendbureauhetambacht.nl