Wij zijn uitzendbureau het Ambacht, hét uitzendbureau voor en door bakkers

(Senior) Standplaats Ierland 01365

Onze opdrachtgever een particulier Iers bedrijf dat is opgericht in 2004. Zij produceren in een sterk geautomatiseerde fabriek authentieke broodjes van hoge kwaliteit, voor de Britse en Ierse markt. Het assortiment omvat verschillende Ciabatta en Panini producten van verschillende afmetingen. Het bedrijf heeft een omzet van €35 miljoen en telt onder zijn klanten Tesco, Asda en Lidl. Momenteel breidt het bedrijf zijn productiefaciliteit aanzienlijk uit. In het bedrijf werken in totaal 180 mensen en het bedrijf heeft jaarlijks vele miljoenen geïnvesteerd in technologische verbeteringen en wordt gedreven door een lean supply chain-filosofie met een klantgerichte en consumentgerichte aanpak. 

Voor het “technische team” binnen de fabriek zijn we op zoek naar een Bakkerij Technoloog. Het Technische team bestaat uit 4 kwaliteitsmedewerkers en 4 proces/verpakkingstechnologen. De Bakkerij Technoloog rapporteert aan de Technische Manager.

Functieomschrijving:
Analyseren en evalueren van de fabrieksprestaties op het gebied van productkwaliteit, procesefficiëntie en betrouwbaarheid. Daarnaast ontwikkel en implementeer verbeteringen en besparingen in het productieproces. Je zorgt voor een consistente meel- en deegkwaliteit voor alle producten in de bakkerij. Je ondersteunt de implementatie van nieuwe producten in de fabriek in samenwerking met Marketing, Verkoop en NPD (New Product Dynamics) Daarnaast vervul je de rol van probleemoplosser in samenwerking met ploegleiders, onderhoudspersoneel, operators en andere ondersteunende disciplines met als doel de oorzaak van productieproblemen te identificeren en preventieve oplossingen te bedenken. Ook beheer en ondersteun je interne productieproeven, geef je trainingen over technische processen, baktechnieken en procesverbeteringen aan ploegleiders, onderhoudspersoneel, operators en ander relevant productiepersoneel.
Je zal je verder ontwikkelen als expert op het gebied van processen rond meel, deeg, bakken en productieverwerking voor de fabriek.

In deze functie werk je samen met:
Intern: productieafdeling, logistieke afdeling, technische afdeling (incl. kwaliteit), NPD (ontwikkeling en implementatie in de fabriek)
Extern: toeleveranciers, machine leveranciers

Functie-eisen:
Technische of voedsel technologisch opleiding op minimaal HBO niveau
Industriële bakkerijervaring in een productie-omgeving, bij voorkeur in de voedingssector
Ervaring in of kennis van Lean, TPM of six-sigma is een pre
Ervaring met project- en lijnmanagement is een voordeel
Uitstekende beheersing van de Engelse taal, in woord als geschrift 
Technisch en technologisch inzicht en vermogen om verandering te bewerkstelligen
Uitstekende analytische vaardigheden, innovatieve “mindset” en een hoog energieniveau
MS office 
Communicatieve vaardigheden op verschillende niveaus binnen een organisatie 

Uiteraard ben je bereid om te verhuizen naar Ierland. Onze opdrachtgever zal je helpen bij een  verhuizing naar Ierland en het vinden van geschikte huisvesting.
Salaris: € 40.000-€ 55.000 afhankelijk van ervaring
Vakantie: 25 dagen (excl. 9 nationale feestdagen)

Voor meer informatie over deze vacature neem contact op met Gert-Jan of Roy.

Reageer op deze vacature

Vacature zoeken?

Kunnen wij u helpen?

Telefoon: 0591 555442
e-mail: info@uitzendbureauhetambacht.nl