Wij zijn uitzendbureau het Ambacht, hét uitzendbureau voor en door bakkers

Operator productie omgeving Amsterdam 1432

Operator Productie omgeving Amsterdam 1432
 
Onze opdrachtgever is een bakkerij waar een team van circa 90 gedreven vakmensen garant staat voor de productie van een breed assortiment grootbrood en  kleinbrood. Dagelijks leveren de medewerkers een topprestatie door alle klanten te voorzien van verse en smaakvolle broodproducten.
 
Taken en verantwoordelijkheden
In deze functie produceer je grootbrood en kleinbrood volgens de specificaties en kwaliteitsnormen op geautomatiseerde productielijnen. Je bereidt deegsoorten, je bedient de machines en je verricht het eerstelijns onderhoud aan deze  machines. Je houdt controle over het bereidings- en bakproces door juiste instellingen van de productiemachines en juist grond- en hulpstoffengebruik. Je grijpt in bij storingen, zorgt dat de producten voldoen aan kwaliteitsnormen (ICF en HACCP) en verricht opruim- en schoonmaakwerkzaamheden. Je komt met nieuwe oplossingen en ziet kansen voor verbeteringen.
 
Jouw profiel
Je beschikt over een MBO niveau verkregen door opleiding en/of werkervaring. Je hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie en een achtergrond in het bakkersvak. Ervaring met verbeterprojecten is een pré. Je hebt proceskennis en technisch inzicht. Ook ben je bekend met HACCP en voedselveiligheid. Je spreekt en schrijft Nederlands en je bent een teamplayer. Je bent pro-actief en komt met ideeën. Je bent verantwoordelijk, flexibel en bereid om in ploegendienst ingeroosterd te worden. Deze bakkerij is namelijk 7 dagen per week en 24 uur per dag in bedrijf.
 
Meer informatie of solliciteren
 
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met ons via 0591-555442 of reageer op deze vacature.
 

Reageer op deze vacature

Vacature zoeken?

Kunnen wij u helpen?

Telefoon: 0591 555442
e-mail: info@uitzendbureauhetambacht.nl