Wij zijn uitzendbureau het Ambacht, hét uitzendbureau voor en door bakkers

omgeving Emmeloord, 01376

Een van onze klanten is een industriele bakkerij in de omgeving van Emmeloord. In deze bakkerij staat een team van circa 90 gedreven vakmensen garant voor de productie van een breed assortiment broodproducten voor diverse supermarkten. Dagelijks leveren de medewerkers een topprestatie door de klanten van de bakkerij te voorzien van verse en smaakvolle broodproducten.
 
Voor deze bakkerij zijn we op zoek naar een Operator Productie. In deze fulltime functie (38 uur in ploegendienst incl. weekenden) ben je verantwoordelijk voor het instellen, monitoren en bijstellen van het volledige productieproces aan 3 lijnen (vloerbrood, busbrood en kleinbrood). Je voert alle voorkomende werkzaamheden uit als bakker (o.a. bijvullen van grondstoffen, bereiden van degen, lossen van kuipen), ziet toe op de kwaliteit van werkzaamheden en product, bewaakt het verloop van het proces, signaleert onvolkomenheden en verhelpt routinematige storingen of kwaliteitsafwijkingen door bijsturing. Dit alles met inachtneming van veiligheid, kwaliteit, hygiëne en 5S. Je beheerst alle aanwezige apparatuur, stemt af met de leidinggevende en geeft input omtrent structurele verbetermogelijkheden. Tot slot zie je toe op een correcte registratie van gegevens en verantwoord eventuele afwijkingen.
 
Voor de functie van Operator/ Productie zoeken we een medewerker die beschikt over minimaal MBO 3 werk- en denkniveau met relevante ervaring in een soortgelijke functie. Je bent communicatief vaardig, collegiaal, kunt goed in een team werken, computervaardig, bereid op zaterdag en zondag te werken en waar nodig flexibel in werktijden. Tevens beschik je over een een actieve werkhouding, neem je graag verantwoordelijkheid neemt en werk je volgens de geldende veiligheids-, huis- en hygiëneregels.

Ben jij per direct of op korte termijn beschikbaar, geïnteresseerd in bovenstaande functie en woon je in de omgeving van Emmeloord? Reageer dan op deze vacature en stuur je cv mee. 
 

Reageer op deze vacature

Vacature zoeken?

Kunnen wij u helpen?

Telefoon: 0591 555442
e-mail: info@uitzendbureauhetambacht.nl