Wij zijn uitzendbureau het Ambacht, hét uitzendbureau voor en door bakkers

Enthousiaste broodbakker voor een uniek concept omgeving Zwolle, 1492

Voor een nieuw op te starten en uniek concept zijn we op zoek naar een zelfstandig werkend broodbakker met kennis van de Nederlandse en Franse methode.

Wat levert het op?:
Naast het werken in deze geweldige omgeving, waar je per 1-3-2019 zal gaan starten, word je uitbetaald conform cao bakkersbedrijf. Toeslagen zijn er bijna niet, er wordt voornamelijk in daguren geproduceerd. De open bakkerij is 6 dagen per week geopend, daarvan werk jij er 4, uiteraard in overleg met je collega's.

Wat ga je doen?:
Als zelfstandig werkend broodbakker met ervaring met desem ga jij samen met je collega's het perfecte brood maken, met het meel dat uit de eigen molen komt. In deze open bakkerij is veel interactie met de klanten en beantwoord je de vragen die gesteld worden.

Wat neem je mee?:
Je hebt relevante en recente ervaring als zelfstandig werkend broodbakker. Je hebt gewerkt met desem en hebt veel kennis van meel en bloem. Je kan werken volgens de Nederlandse en de Franse methode en kunt deze kennis delen met collega's en klanten. Daarnaast werk je netjes en schoon.

Ben jij een ervaren zelfstandig werkend broodbakker, wil jij onderdeel zijn van een nieuw en uniek concept en ben je per 01-03-2019 beschikbaar? Reageer dan op deze vacature.
 

Reageer op deze vacature

Vacature zoeken?

Kunnen wij u helpen?

Telefoon: 0591 555442
e-mail: info@uitzendbureauhetambacht.nl