Wij zijn uitzendbureau het Ambacht, hét uitzendbureau voor en door bakkers

Broodbakker omgeving IJmuiden, 1439

Deze ambachtelijke bakker maakt haar producten uitsluitend met meel, water, een huisgemaakte desem en zeezout uit de Guérande. Door (na veel geduld te hebben voor het proces) het deeg kort te kneden en water toe te voegen, wordt het einddeeg gevormd. Hierna wordt het brood afgebakken op de stenenvloer. Alles binnen deze ambachtelijke bakkerij wordt zo verantwoord mogelijk gedaan. Zo zijn de ovens energiezuinig, is het verpakkingsmateriaal biologosch afbreekbaar en wordt er duurzaam omgegaan met producten en grondstoffen. 

Door een wijziging in het personeelsbestand zijn we voor de eerder genoemde klant op zoek naar ervaren broodbakkers. Er wordt gewerkt van maandag tot en met zondag, de starttijd is rond 03:00 of 04:00 uur tot einde productie. De invulling van de werkdagen is in overleg met het bestaande team. We zoeken broodbakkers die minimaal 2 dagen per week willen werken, fulltime werken behoort tot de mogelijkheden. 

We zoeken broodbakkers die ervaring hebben als zelfstandig werkend broodbakker en tevens leidinggevende kwaliteiten hebben. Je komt te werken in een team van 4-5 bakkers. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit de productie van brood, de werkzaamheden in het banket komen zelden tot niet voor. 

Wat wordt er geboden:
Een mooie functie in een ambachtelijke omgeving, mogelijkheid tot zowel parttime als fulltime te kunnen werken, veel verantwoordelijkheden binnen de functie en een goed salaris conform cao bakkersbedrijf. 

Op korte termijn of per direct beschikbaar en geïnteresseerd in bovenstaande functie? Neem dan z.s.m. contact met ons op en reageer op deze vacature.  

Reageer op deze vacature

Vacature zoeken?

Kunnen wij u helpen?

Telefoon: 0591 555442
e-mail: info@uitzendbureauhetambacht.nl