Wij zijn uitzendbureau het Ambacht, hét uitzendbureau voor en door bakkers

Vacatures bakkerijen

Regelmatig krijgt Uitzendbureau Het Ambacht verschillende vacatures van bakkerijen. Bent u bakker en op zoek naar vacatures in bakkerijen? Houd dan onze website in de gaten. Regelmatig plaatsen wij vacatures van bakkerijen uit heel Nederland op onze site. De vacatures van de bakkerijen worden ook onder de aandacht gebracht via Twitter en Facebook. Dit omdoen wij om zoveel mogelijk bakkers te benaderen voor de verschillende vacatures in bakkerijen.
 

Hoe kunt u vacatures van bakkerijen doorgeven?

Als u meerdere bakkerijen en dan ook meerdere vacatures heeft, dan kunt u zich het beste als werkgever inschrijven bij ons uitzendbureau. Het Ambacht heeft jarenlange ervaring in de bakkerswereld en gaat graag op zoek naar de juiste bakkers of andere medewerkers voor in uw bakkerijen. Het inschrijven gaat gemakkelijk en snel via onze website. Daarna nemen wij contact met u op om de vacatures te bespreken. Wie past er in uw bakkerij en welke wensen heeft u? Wij stellen de vacatures op en gaan direct op zoek voor medewerkers in uw bakkerijen. Vanaf 2008 is Uitzendbureau Het Ambacht het enige uitzendbureau in Nederland voor bakkers. Wij hebben een uitgebreid bestand met kandidaten die geschikt zijn voor uw vacatures. Bakkers die op zoek zijn naar werk weten ons uitzendbureau goed te vinden en daarom wordt ons kandidatenbestand alleen maar groter. Wij selecteren de bakkers die het beste bij uw vacatures passen en u kiest zelf met wie u een gesprek aan wilt gaan. Wij gaan graag voor u aan de slag zodat uw vacatures zo snel én goed mogelijk worden ingevuld.
 

Interesse in vacatures bakkerijen

Bent u op zoek naar werk in bakkerijen? Op de website ziet u verschillende vacatures. Als u geïnteresseerd bent in één van de vacatures, dan kunt u dit bij ons kenbaar maken. Wel is het belangrijk dat u ingeschreven staat bij Uitzendbureau Het Ambacht. U kunt zich via onze website inschrijven. Dan kijken wij of de vacatures waar u voor in aanmerking wilt komen bij u passen. Natuurlijk houden wij ook rekening met de wensen van de opdrachtgever. Mochten wij u geschikt vinden voor de vacatures, dan stellen wij u graag voor. De opdrachtgever maakt een keuze uit de door ons voorgestelde selectie en zal een gesprek aangaan met één of enkele kandidaten voor de vacatures in de bakkerijen. Na de kennismaking geeft de opdrachtgever aan ons door of u de juiste werknemer bent voor de bakkerij. Wij zullen u hier zo snel mogelijk van op de hoogte stellen.

Contact vacatures bakkerijen

Heeft u vragen over de vacatures van bakkerijen op onze site? Neem dan contact met ons op. Wij proberen uw vragen altijd zo goed mogelijk te beantwoorden.

Vacature zoeken?

Kunnen wij u helpen?

Telefoon: 0591 555442
e-mail: info@uitzendbureauhetambacht.nl