Zelfstandig werkend broodbakker/ ovenist omgeving Breda

#

Wat ga je doen?

Wij zijn voor deze bakkerij op zoek naar een ervaren en zelfstandig werkende broodbakker ovenist. Je zal in de avond en nacht grootbrood maken en in de diensten overdag kleinbrood, stukswerk, worstenbroodjes etc.
De werkdagen en werktijden zijn:
- De ene week van 17:00 tot 01:00/ 02:00 uur, je werkt 6 dagen;
- De andere week van 04:00 uur tot 11:00 uur, je werkt 4 dagen:
Je werkt samen met een broodbakker/ ovenist in de nacht. Je komt in een gezellig team van brood- en banketbakkers te werken waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Eigen inbreng van ideeën wordt gewaardeerd.

Waar ga je werken?

In deze ambachtelijke bakkerij bakken zij dagelijks diverse soorten brood- en banketspecialiteiten voor particulieren, winkels, scholen, bedrijven, horeca en instellingen. In deze moderne bakkerij bereiden 22 medewerkers de meest heerlijke soorten brood en banket volgens de aller strengste normen op het gebied van hygiëne en kwaliteit. Maar ook nog op puur ambachtelijke wijze.

Wat mag jij verwachten?

Naast het dagelijkse brood en banket assortiment zijn zij ook gespecialiseerd in bake-off, desem en spelt producten. Deze functie is voor 38 uur en is bij goed bevallen voor langere tijd.

Wat verwachten wij?

Een afgeronde opleiding broodbakker niveau 3, relevante werkervaring als zelfstandig werkende broodbakker. Ook vind jij het geen probleem om wisselende diensten te draaien.

Ben jij fulltime beschikbaar, woonachtig in de omgeving van Breda, geïnteresseerd in bovenstaande functie en zie jij jezelf ook in deze functie? Dan nodigen wij jou ook van harte uit om te solliciteren.

Details

  • Regio: Noord Brabant
  • Startdatum: 18-02-2021
  • Vacaturenummer: 1769
  • Uren per week: 38

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature!

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl