Zelfstandig werkend broodbakker omgeving in Amsterdam

#

Wat ga je doen?

Voor een ambachtelijke bakkerij in Amsterdam-Noord zijn we per direct op zoek naar een zelfstandig werkend broodbakker. Het betreft een fulltime functie waarbij voornamelijk in de nachtdiensten gewerkt wordt, dit kan in de toekomst flexibel worden. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de gehele klein- en grootbrood productie voor de klanten die dagelijks bij een van de 3 vestigingen langs komen, of voor een groot aantal derde kanaal klanten.

Waar ga je werken?

In dit bruisende familiebedrijf wordt elke dag al het heerlijke brood met liefde bereid, gerezen en gebakken. Alle vers gemaakte producten, onder andere groot brood, klein brood en gebak, worden vanuit de bakkerij in Amsterdam-Noord naar de verschillende vestigingen/ winkels gebracht. De vestigingen/ winkels zijn dan ook hèt adres voor de heerlijkste broden, gebak en andere lekkernijen. Tevens worden dagelijks vele restaurants in Amsterdam en omstreken beleverd met de heerlijke en bijzondere brood en gebak. Het bakken van groot en klein brood is een specialiteit, welke aansluiten aan de individuele wensen van de chef-koks van de restaurants, zodat zij hun gasten een bijzonder brood kunnen voorschotelen.

Wat mag jij verwachten?

De bakkerij staat in de omgeving al jaren lang voor een eerlijk product gemaakt van de beste kwaliteit grondstoffen en wordt het brood geproduceerd volgens de eigen desem cultuur. Het volledige team staat achter het concept en steekt elke dag veel energie en passie in de bereiding van de lekkerste producten. Er zijn korte lijnen, er wordt zelfstandig gewerkt en er heerst een no-nonsens cultuur. Het team is hecht, ervaren en een groot deel van onze medewerkers draait al 10+ jaren mee.

Wat verwachten wij?

Wij zijn op zoek naar een zelfstandig werkend broodbakker die:
- Geruime ervaring en interesse heeft in het broodbakkers vak;
- Bekend is met het maken van vloerbroden, zuurdesem, brioche en diverse soorten winkelbroden;
- Kwaliteit en werken met pure ingrediënten erg belangrijk vindt;
- Graag in de nacht werkt, maar wel flexibel is en wil zijn;
- Onderdeel wil zijn van een team bestaande uit meerdere bakkers en met het team er voor wil zorgen dat elke dag het brood weer vers in de winkels ligt.

Ben jij een ervaren zelfstandig werkend broodbakker, woon je in de omgeving van Amsterdam, spreekt bovenstaande vacature aan en wil je hiervoor in aanmerking komen? Reageer dan via onze website en stuur je cv mee zodat wij contact met je kunnen opnemen.

Details

  • Regio: Noord Holland
  • Startdatum: 04-03-2021
  • Vacaturenummer: 1777
  • Uren per week: 38

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature!

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl