Zelfstandig werkend broodbakker omgeving IJmuiden

#

Wat ga je doen?

Als zelfstandig werkend broodbakker ben je verantwoordelijk voor de volledige broodproductie, de werkzaamheden in het banket komen zelden tot niet voor. Je komt te werken in een team van 4-5 bakkers. Naast de productie stuur je de collega’s aan in de werkzaamheden. Er wordt gewerkt van maandag tot en met zondag, de starttijd is rond 03:00 – 04:00 uur, de invulling van de dagen is in overleg met het bestaande team.

Waar ga je werken?

Deze opdrachtgever werkt uitsluitend met biologisch meel, water, een huisgemaakte desem en zeezout uit de Guérande. Verder niets: geen vetstoffen, geen broodverbeteraars, geen toevoegingen, geen kleurstoffen, zelfs geen gebrand mout om het brood een onnatuurlijke donkere kleur te geven.

Wat mag jij verwachten?

De opdrachtgever wordt gekenmerkt door het verantwoorde bakken van het brood. Het desembrood fermenteert langzaam en dit duurt zo’n 24 tot 48 uur, dit betekent dat er veel geduld is en er tijd wordt genomen voor het proces. Vervolgens wordt het gekneed, wordt er water aan toegevoegd om tot een einddeeg te komen. Hierna wordt het brood gebakken op een stenenvloer van energiezuinige ovens.

Wat verwachten wij?

Voor deze functie zoeken we een broodbakker die:
- fulltime beschikbaar is, parttime is ook bespreekbaar;
- zelfstandig kan werken;
- relevante ervaring en opleidingen heeft;
- leidinggevende kwaliteiten heeft.

Wat wordt er geboden:
- een mooie functie in een ambachtelijke omgeving;
- mogelijkheid tot parttime of fulltime werken;
- veel verantwoordelijkheden;
- een goed salaris conform cao bakkersbedrijf.

Ben jij een zelfstandig werkend broodbakker die graag met desem werkt, woon je in de omgeving van IJmuiden, op korte termijn beschikbaar en geïnteresseerd in bovenstaande vacature? Reageer dan via onze site op deze vacature en stuur je cv mee.

Details

  • Regio: Noord Holland
  • Startdatum: 22-07-2020
  • Vacaturenummer: 1693
  • Uren per week: 38

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature!

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl