Zelfstandig werkend broodbakker omgeving Almelo

#

Wat ga je doen?

Onze klant in de omgeving van Almelo is op zoek naar een zelfstandig werkend broodbakker. Het betreft een fulltime functie. De werkzaamheden bestaan uit het vervaardigen van alle broodproducten voor de eigen vestigingen en 3e kanaal.

Waar ga je werken?

De bakkerij is sinds 1999 een begrip in de omgeving. Met 2 eigen vestigingen en een stuk 3e kanaal productie weten ze de klanten te bedienen van een hoogwaardige kwaliteit brood en banket. De bakkerij is helemaal aangepast aan de hedendaagse tijd waar ze op een efficiënte en hygiënische manier de brood- en banketproducten kunnen vervaardigen.

Wat mag jij verwachten?

Het team bestaat uit een banketbakker, een broodbakker en de eigenaar die bijspringt in het brood en banket. De werkdagen en werktijden zijn in overleg met het bestaande team, hierin is veel mogelijk, denk aan een 4 daagse werkweek. Start je het liefst om 22:00 uur of juist om 03:00 uur? Ook dit is mogelijk in deze bakkerij. Wel is de vrijdagavond een vaste werkavond, de productie wordt opgestart om 19:00 uur.

Wat verwachten wij?

We zoeken een zelfstandig werkend broodbakker die:
- ervaring heeft in een soort gelijke functie;
- woont in de omgeving van Almelo en in het bezit is van eigen vervoer;
- het geen probleem vindt om te werken in de nachtelijke uren;
- eigen initiatieven en ontwikkeling brengt in de bakkerij;
- flexibel is in werkdagen en werktijden;
- wil werken in een zeer gezellig werkomgeving.

Ben jij een zelfstandig werkend broodbakker die op korte termijn beschikbaar is, zich kan vinden in bovenstaande beschrijving, wil werken in een kleine ambachtelijke bakkerij en eigen initiatieven in kan/wil brengen? Reageer dan op deze vacature en stuur je cv mee.

Details

  • Regio: Overijssel
  • Startdatum: 23-09-2020
  • Vacaturenummer: 1722

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature!

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl