Zelfstandig werkend Broodbakker in de Bollenstreek

#

Wat ga je doen?

Voor onze klant in de Bollenstreek (Zuid-Holland) zijn we per direct op zoek naar een ervaren zelfstandig werkend broodbakker voor de grootbrood en kleinbrood productie. Je komt te werken in een (h)echt familiebedrijf waar plezier, passie en kwaliteit goed samen gaan. In deze groot ambachtelijke bakkerij word je als broodbakker een onderdeel van de bakkersfamilie.

In deze fulltime functie kom je te werken in een team van ervaren broodbakkers en ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de productie van zowel het grootbrood als het kleinbrood. De broodproductie draait 7 dagen per week. De werktijden zijn in overleg met het bestaande team.

Waar ga je werken?

Onze klant is een (h)echt familiebedrijf dat al 110 jaar bestaat. Deze bakkerij kenmerkt zich door passie, plezier en kwaliteit. De medewerkers voelen zich een onderdeel van de familie. De structuur in de bakkerij kenmerkt zich door de korte lijntjes, iedereen heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en wil het beste product maken voor de klant.

Wat mag jij verwachten?

Van het zuiverste meel tot de uiteindelijke lekkernij die met de klant meegaat. De broden, taarten en gebakjes van onze klant zijn niet zomaar producten, het zijn beloftes die iedere dag met veel plezier en passie worden gemaakt. Het liefst net weer wat beter dan die dag ervoor. En dat proef je!

Wat verwachten wij?

We zoeken een ervaren zelfstandig werkend broodbakker die een voorkeur geen problemen heeft met het werken in ploegen/ verschillende diensten. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit:
- Het draaien van degen;
- Productie van kleinbrood;
- Productie van grootbrood;
- Het afbakken en afwerken van de verschillende broodproducten;
- Het verpakken van producten.

Ben jij per direct beschikbaar, ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie en wil je hier voor in aanmerking komen? Neem dan z.s.m. contact met ons op en stuur je cv mee.

Details

  • Regio: Zuid Holland
  • Startdatum: 19-06-2020
  • Vacaturenummer: 1685
  • Uren per week: 38

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature!

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl