Zelfstandig werkend broodbakker, Groningen

#

Wat ga je doen?

Voor deze bakkerij zijn wij per direct op zoek naar een zelfstandig werkende broodbakker. Het betreft een fulltime functie voor langere tijd. Ook een werkweek van 4 dagen behoort ook tot de mogelijkheden. De werkzaamheden bestaan uit de volledige groot en kleinbroodproductie en een deel banket (koek en cake). Er wordt o.a. gewerkt met puntenkasten. De werkdagen en werktijden zijn in overleg met het bestaande team. Er wordt meestal rond 03:00 uur gestart met de broodproductie.

Waar ga je werken?

Deze ambachtelijke bakkerij is een echt familiebedrijf en staat bekend om zijn verse producten en goede service. Met een professioneel team van bakkers en verkopers wordt ervoor gezorgd dat er elke dag weer een breed assortiment van verse brood en banket producten zijn.

Wat mag jij verwachten?

Binnen het bedrijf staat kwaliteit hoog in het vaandel. De eigenaar staat zelf in de bakkerij en draagt zorg voor jouw ontwikkeling en die van het hele team. Sfeer is erg belangrijk in de bakkerij en als je nog niet alles in de vingers hebt leren ze je het graag bij. Belangrijk is hierbij dat je beschikt over de juist motivatie. Daarnaast ontvang je een marktconform salaris volgens de cao-bakkersbedrijf.

Wat verwachten wij?

Ervaring als broodbakker

Afgeronde bakkersopleiding (minimaal niveau 2)

Je bent bij voorkeur zelf startend

Je kan in teamverband werken

Je kan netjes en schoon werken

Salaris is conform cao Bakkersbedrijf en uiteraard ontvang je nachttoeslagen etc. ook conform deze cao. Lijkt deze baan je op het lijf geschreven, reageer dan snel! Welke salaris (welke CAO)

Details

  • Regio: Groningen
  • Startdatum: 11-08-2020
  • Vacaturenummer: 1702

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature!

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl