Zelfstandig werkend broodbakker

#

Wat ga je doen?

Heb jij een passie voor alles wat met broodbakken te maken heeft? Beginnen jouw handen te jeuken bij alleen al het zien van verse producten waar je iets lekkers mee kunt bakken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ambacht is belangrijk, je wilt liefde en passie steken in elk product dat uit jouw handen komt. Die passie voer je door in de ontwikkeling van nieuwe producten, je krijgt hierin de vrijheid om te proberen en misschien wel hét nieuwe brood van deze bakker te ontwikkelen. Je bent ook in je vrije tijd graag bezig met de ontwikkeling van lekker brood, omdat je het gewoon hartstikke interessant vindt!

Je zult aan de slag gaan om broden te bakken voor 2e en 3e kanaal partijen, voor de Foodmarkten en voor onze eigen onlineshop. Wij hebben geen eigen fysieke winkel. Sinds 19 jaar worden deze broden door ons gemaakt en zijn zelf altijd opzoek naar leuke dingen die niet standaard zijn. Samen met jou willen we onze groei voortzetten en naar een nog hoger niveau tillen.

Het betreft hier een fulltime functie.
Werktijden en dagen zijn in overleg, maar voornamelijk van 07.00 - 15.00

Ga jij die uitdaging met ons aan? Hebben we jou geprikkeld? Laat het weten!

Waar ga je werken?

De ambachtelijk gebakken hartige broden van de levensgenieter, voor de levensgenieter.
Deze bakkerij maakt geen massaproduct, elk brood is uniek in uiterlijk, in smaak. Daarnaast wordt elk brood voorzien van uniek desem en gist. Dankzij de passie en liefde die de bakker elke dag weer stopt in het produceren en ontwikkelen van deze broden, hebben wij met elk broodf een uniek, eigentijds en lust opwekkend product om heerlijk van te snoepen. Voor de lunch, als avondmaal of gewoon met een lekker glas wijn, je wil dit zinnenprikkelende brood niet missen!

Wat mag jij verwachten?

Het is een kleine ambachtelijke bakkerij die de broden in een ander jasje steekt. Het deeg wordt gemengd met smaakvolle, verrassende ingrediënten zoals olijven, ansjovis, ricotta, basilicum en courgette. Een Bourgondisch brood om van te genieten, om te ervaren samen met anderen of juist lekker alleen! Pak het brood met beide handen vast, breek het in stukken en haal het door een lekkere saus of chutney. Het maken van de broden gebeurt met de hand en is een uitdagende klus, maar een feest om te bakken, eten en te verkopen.

Wat verwachten wij?

Je werkt samen met de eigenaar- bakker in de bakkerij en zijn vrouw beheert de backoffice.

We zoeken de bakker die net zo’n passie heeft als wij hebben voor zinnenprikkelend brood. We vinden het daarbij belangrijk dat:
• Je ervan houdt om buiten de gebaande paden te treden met het maken van je producten
• Je bakken als een genot ziet, je wil dan ook elke dag lustopwekkende producten maken!
• Je wilt werken om te ontwikkelen! In elk product zie je mogelijkheden voor nieuwe broden
• Je stopt liefde in elk product dat van jouw handen komt.
• Je bezit een werkers mentaliteit en wil deze ook graag uitbreiden om meer verantwoordelijkheid te krijgen.
• En zeker zo belangrijk je beschikt over een dosis humor en gezelligheid

Zie jij jezelf in bovenstaande? Dan komen wij graag met jou in contact!

Details

  • Regio: Utrecht
  • Startdatum: 28-01-2020
  • Vacaturenummer: 1646

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature!

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl