Zelfstandig werkend brood bakker Goeree-Overflakkee

#

Beschrijving

Voor deze opdrachtgever zijn we per direct op zoek naar een zelfstandig werkend broodbakker. In de functie zal je zowel bezig zijn met de vervaardiging van groot als kleinbrood. Ook de productie van cake, eierkoeken en muffins wordt aan de brood “kant” gedaan. Het team waarin je actief bent bestaat uit 5 bakkers. De werktijden bestaan uit 2 vroege diensten van 4:00 tot 13:00 en 3 dagdiensten van 10:00 tot 18:00.

Het bedrijf

Onze opdrachtgever is een ambachtelijke bakkerij op Goeree-Overflakkee. Vanuit een moderne bakkerij die een kleine 10 jaar geleden volledig is nieuw gebouwd worden de mooiste producten geproduceerd. In totaal bestaat het team uit 18 medewerkers verdeelt over een brood en banketafdeling.

Bedrijfscultuur

Naast een modern bedrijf staat deze bakkerij ook bekend als sociaal en heerst een fijne werksfeer op de vloer. Alles wordt er aan gedaan om werkzaamheden zo soepel mogelijk te laten verlopen. Niet alleen aan het productieproces wordt gedacht. Ook als medewerker zijn er altijd mogelijkheden om te groeien/leren en jezelf te ontwikkelen.

Functie vereisten

Voor deze functie zoeken we een bakker die zelfstandig kan draaien en ook het voortouw kan nemen in de productie. Je beschikt over relevante werkervaring en/of een MBO opleiding tot bakker niveau 3. Je ziet verbeterpunten in het proces en komt voorstellen om deze aan te pakken. Ook denk je actief mee in de ontwikkeling van producten.

Ben je een zelfstandig werkend broodbakker met relevante en recente ervaringen en woon je op of in de buurt van Goeree Overflakkee Neem dan z.s.m. contact met ons op en reageer op deze vacature.

Details

  • Regio: Zuid Holland
  • Startdatum: 31-05-2019
  • Vacaturenummer: 1570

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Reageer op deze vacature

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl