Zelfstandig werkend banketbakker/ patissier omgeving Zutphen

#

Wat ga je doen?

Onze klant in de omgeving van Zutphen is per direct op zoek naar een zelfstandig werkend banketbakker/ patissier. Je komt te werken in een klein team van totaal 8 medewerkers waarvan je 1 directe collega hebt. Je gaat je in deze bakkerij voornamelijk richting op het nat banket, de patisserie, chocolade en het ontwikkelen van producten binnen deze bakkerij.

De werkdagen, werktijden en aantal uren per week zijn in overleg met het bestaande team. Het betreft een functie voor 4 dagen per week, er wordt niet voor 05:00 uur gestart. Ook hier is veel mogelijk en alles is bespreekbaar. Doorgaans werk je eens per 2 weken op de zaterdag.

Waar ga je werken?

De bakkerij is van oudsher een familiebedrijf. Er wordt gewerkt in een klein team van 8 medewerkers. In de open bakkerij wordt geproduceerd voor 2 eigen verkooppunten en een deel derde kanaal. In de bakkerij heerst een gemoedelijke sfeer in het kleine team.

Wat mag jij verwachten?

Deze klant wordt gekenmerkt door de leuke informele werkomgeving waarbij veel ruimte is voor vernieuwing en ontwikkeling. Tevens is er veel oog voor details en worden er kansen geboden om de bakkerij en jezelf verder te ontwikkelen.

Wat verwachten wij?

- MBO Banketbakker/ Patissier minimaal niveau 3;
- In bezit van een auto en rijbewijs;
- Ervaren banketbakker/ patissier met relevante en recente werkervaringen;
- Creatief, enthousiast en staat open voor ontwikkeling en het maken van nieuwe dingen.

Het salaris is conform cao bakkersbedrijf. Reiskosten is mogelijk, dit is in overleg met de eigenaar van de bakkerij.

Ben je geïnteresseerd in de bovenstaande functie, wil je hiervoor in aanmerking komen en ben je op korte termijn beschikbaar? Neem dan z.s.m. contact met ons op en reageer op deze functie.

Details

  • Regio: Gelderland
  • Startdatum: 29-10-2019
  • Vacaturenummer: 1616
  • Uren per week: 38

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature!

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl