Zelfstandig werkend banketbakker omgeving Harderwijk

#

Beschrijving

Voor onze klant in de omgeving van Harderwijk zijn we per direct op zoek naar (ervaren) zelfstandig werkend banketbakker. Het betreft een fulltime functie, bij goed bevallen zal het voor langere tijd zijn. Er wordt gewerkt van maandag tot en met vrijdag, van 06:00 uur tot 14:30 uur. Je zal gaan werken in een team van 6 enthousiast banketbakkers die passie hebben voor het maken van mooie producten.

Het bedrijf

Onze klant in de omgeving van Harderwijk kenmerkt zich door het leveren van kwalitatief hoogwaardig, eerlijk en duurzaam banket en dessert assortiment. Het team bestaat uit ervaren allround banketbakkers. Veel van de medewerkers hebben ervaring op gedaan in Nederland of zelfs daarbuiten. Deze bakkerij produceert voor klanten binnen Nederland en er wordt geëxporteerd naar Groot-Brittannië.

Bedrijfscultuur

Voor deze bakkerij is het van belang dat ze kunnen blijven voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen. Dit wordt gedaan door op zeer efficiënte wijze te produceren met zoveel mogelijk eerlijke en natuurlijke producten. Nooit concessies doen aan de kwaliteit en altijd starten met de juiste basis, dat garandeert de kwaliteit van het eindproduct!

Functie vereisten

We zoeken een gepassioneerde, ervaren, zelfstandig werkend banketbakker voor voornamelijk het maken van patisserie. Er wordt voornamelijk op de koude productie afdeling gewerkt. Je hebt minimaal een MBO niveau 3 opleiding afgerond en hebt recente ervaring in een soort gelijke functie.

Geïnteresseerd in deze mooie functie? Wacht niet af en reageer op deze vacature!

Details

  • Regio: Gelderland
  • Startdatum: 08-07-2019
  • Vacaturenummer: 1590
  • Uren per week: 38

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Reageer op deze vacature

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl