Zelfstandig werkend bakker omgeving Almelo

#

Wat ga je doen?

Voor een koekbakkerij in de omgeving van Almelo zijn we per direct op zoek naar een ervaren zelfstandig werkend bakker. Je komt te werken in een team van 10 vaste medewerkers aangevuld met flexwerkers. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het afbakken, draaien van degen, instellen en ombouwen van machines en er wordt van je gevraagd dat je de recepturen snel kent. Deze werkzaamheden kun je zelfstandig uitvoeren en tevens ben je in staat de overige medewerkers aan te sturen op de werkvloer.

Waar ga je werken?

Deze koekbakkerij staat bekend om de goede kwaliteit en veelzijdigheid voor de producten. De slogan is ook altijd “Wij zijn misschien een dubbeltje duurder maar een euro beter”. Uiteraard zijn ze ook gecertificeerd om kwaliteit te waarborgen. Doordat deze bakkerij aan het groeien is zijn we op zoek naar versterking in de bakkerij.

Wat mag jij verwachten?

In deze bakkerij worden 7000 koeken per uur geproduceerd. Er is veel afwisseling in de producten, zo kan worden er 20 verschillende soorten koek geproduceerd. Er wordt alleen doordeweeks gewerkt van maandagochtend tot en met vrijdagmiddag. Wel is het de bedoeling om in de toekomst op te schalen naar 1,5 of 2 ploegendiensten. Het betreft een fulltime functie met de intentie een langdurige samenwerking met elkaar aan te gaan.

Wat verwachten wij?

Voor deze bakkerij zoeken we ervaren bakkers die:
- ervaring hebben in een soort gelijke functie;
- zelfstandig kunnen werken, een lijn bedienen en collega’s kunnen aansturen;
- ervaring hebben aan de lijn, een lijn kunnen ombouwen en instellen;
- ervaring hebben in het draaien van degen en het afbakken van producten;
- flexibel kunnen zijn wanneer de productie daarom vraagt;
- willen werken in een gezellig team en samen willen zorg dragen voor de beste kwaliteit.

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaande functie, woon je in de omgeving van Almelo en op korte termijn beschikbaar? Neem dan z.s.m. contact met ons op en reageer op deze vacature.

Details

  • Regio: Overijssel
  • Startdatum: 27-01-2021
  • Vacaturenummer: 1765
  • Uren per week: 38

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature!

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl