Zelfstandig werken broodbakker omgeving Zwolle

#

Wat ga je doen?

In deze functie voor de lange termijn ga je als zelfstandig werkend broodbakker ga jij samen met je collega's het perfecte brood maken. Dit doe je met het meel dat uit de eigen molen komt en desem dat zelf vervaardigd is. In de open bakkerij is veel interactie met de klanten en beantwoord je de eventueel gestelde vragen. Omdat deze functie ontstaat door toegenomen vraag zijn werktijden en dagen af te stemmen. Je komt te werken in de 2 productielocaties van de bakkerij. Je werkt 4 dagen op de ene locatie, en 1 dag per week in de open bakkerij. De 4 dagen zijn verdeeld per week, de ene week werk je in de nachten, de week er op werk je overdag. De ene dag per week in de open bakkerij is altijd overdag.

Waar ga je werken?

Voor deze ambachtelijke bakkerij in de omgeving van Zwolle zoeken wij op korte termijn een allround broodbakker met kennis van de Nederlandse en Franse methode. In een team van 25 medewerkers zorg je voor de bereiding van divers groot en klein brood volgens eeuwenoude familierecepten.

Wat mag jij verwachten?

Ambacht, ambacht, ambacht, dat is waar deze bakkerij voor staat. Al een dikke eeuw wordt er gewerkt met eigen meel, eigen recepten en er worden geen concessies gedaan aan de kwaliteit. Passie voor het bakkersvak is een absolute must. Heb je nog niet alle ervaring dan leer je hier heel snel bij. Je ontvangt een salaris op basis van kennis en ervaring conform de cao bakkersbedrijf.

Wat verwachten wij?

• Afgeronde bakkersopleiding richting brood (vereiste)
• Je hebt relevante en recente ervaring als broodbakker.
• Je hebt gewerkt met desem en hebt veel kennis van meel en bloem.
• Je kan werken volgens de Nederlandse en de Franse methode
• Je werkt netjes en schoon.

Woon je in de omgeving van Zwolle en ben je geinteresseerd in bovenstaande vacature? Reageer dan via de website en stuur je cv mee.

Details

  • Regio: Overijssel
  • Startdatum: 28-09-2020
  • Vacaturenummer: 1726

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature!

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl